Mike Thijssen haalt binnen twee weken zijn motorrijbewijs

Op donderdag 21 februari slaagde Mike Thijssen, na het volgen van een tweedaagse AVB, voor het onderdeel AVB. In dit onderdeel staat voertuigbeheersing centraal en oefen je op een afgesloten terrein. Een week later wist Mike zijn AVD (verkeersdeelname) binnen te halen waardoor hij binnen twee weken slaagde voor zijn motorrijbewijs!

Mike vertelt:
“Dagelijks mijn auto parkeren bij school, ging me iets te gek worden in de kosten. Om die reden ben ik begonnen aan mijn motoropleiding. Als ik straks mijn motor heb gekocht, gaat mij dat een hoop kosten besparen.”

“Ik kende DON Opleidingen al enige tijd, omdat ik mijn scooteropleiding ook hier heb gevolgd. Het opleidingsinstituut voelde daardoor vertrouwd. Bovendien bood DON een zeer aantrekkelijk motorpakket aan. De keuze voor DON was daardoor snel gemaakt. En daar heb ik ook zeker geen spijt van! Dat ik binnen twee weken mijn rijbewijs zou halen, had ik niet verwacht!”

Ondanks mijn rijervaring op de scooter en in de auto, heeft de begeleiding van rijinstructeur Mustapha, me goed op weg geholpen. Hij wist mij op de juiste momenten feedback te geven, waardoor ik een fijn gevoel kreeg bij de rijlessen. Soms was hij wat streng in zijn feedback, maar dat kon ik juist waarderen. Het is tenslotte belangrijk om veilig te leren rijden. Bovendien was de klik tussen mij en Mustapha zeker aanwezig. Dat maakte het rijden nog leuker!”

TIP van MIKE!
“Ik raad iedereen aan om meerdere lesuren voor het motorrijbewijs achter elkaar te volgen. Het blijft in het begin wennen om achter het stuur te kruipen van een motor. Voordat je gewend bent, is je les alweer voorbij.”