DON Opleidingen bezorgt bewoners en vrijwilligers Pieter van Foreest gezellige bingomiddag

DON Opleidingen viert dit jaar haar 50-jarig jubileum en dat viert zij met het hele Westland. Gedurende het jaar organiseert ze aanvullende activiteiten en evenementen voor diverse groepen. Op zaterdag 2 november waren vijftig bewoners en vrijwilligers van Pieter van Foreest De Hooge Tuinen in Naaldwijk aan de beurt. DON Opleidingen organiseerde in Naaldwijk, bij Pieter van Foreest een gezellige bingomiddag.

Tussen 14.00 uur en 14.30 uur kwamen alle bewoners en vrijwilligers aan in de zaal, waar ze onder het genot van een kop koffie of thee welkom werden geheten. Hierna kon de bingo van start gaan. Iedereen was erg fanatiek en al snel had een van de fanatiekelingen als eerste de bovenste rij vol. Zij won een restaurantbon van De Hooge Tuinen. Degene met de volle kaart ging in de eerste ronde naar huis met een Rituals pakket. In de pauze werd geproost op het jubileum van DON Opleidingen en natuurlijk op de leuke middag. Direct na de pauze werd de tweede ronde van de bingo gestart. De bewoner die als eerste de bovenste rij vol had, koos tevens voor de restaurantbon van De Hooge Tuinen. De volle kaart werd tegelijk vol gekruist door drie bewoners. Er werd twee keer gekozen voor de mooie Orchideeën en er werd één keer gekozen voor de luxe koekjes en restaurantbon van De Hooge Tuinen. Tijdens de afsluiting ontvingen bewoners een Amaryllis voor thuis, gesponsord door Vreugdenhil Bulbs & Plants, waarna iedereen met een lach op het gezicht de zaal verliet. Marianne van den Beukel – van der Sar, begeleider Welzijn bij Pieter van Foreest: “Ik heb erg genoten van deze dag! Het is heel leuk om de mensen hier zo te zien genieten en ik vind dit een heel mooi initiatief.”

Pieter van Foreest is er voor mensen die zorg, ondersteuning of hulp nodig hebben. In verschillende regio’s in Zuid-Holland zijn zorg- en ontmoetingscentra van Pieter van Foreest te vinden. In het Westland zijn er acht locaties, waaronder De Hooge Tuinen; een plek waar intensieve verpleeghuiszorg voor mensen met dementie wordt geboden. Roos Don, Accountmanager bij DON Opleidingen: “Zo’n dag als vandaag biedt mij voldoening. Dat komt door de vele glimlachen die ik vandaag op de gezichten van bewoners en vrijwilligers heb gezien. We willen graag iets betekenen voor deze groep mensen en hopen dan ook dat iedereen ervan heeft genoten!”