DON Opleidingen stopt met geven van opleidingen t/m 5 april

Update 19 maart 2020

DON Opleidingen stopt vanwege Coronavirus met geven van opleidingen t/m 5 april
Wegens de toenemende zorgen rondom het COVID-19-virus besluit DON Opleidingen om van 23 maart tot en met 5 april te stoppen met alle (rij)opleidingen, examens en cursussen. Ons kantoor blijft als kenniscentrum in deze periode geopend.

Het is een vervelende beslissing, maar de veiligheid van onze bezoekers, leerlingen en medewerkers staat voorop. Wij volgen nauwlettend instanties als de Nederlandse overheid, het RIVM en het CBR voor verdere beslissingen. Blijf op de hoogte via onze socialmediakanalen en website.

Heeft u een (rij)opleiding in deze periode met ons afgesproken? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om deze kosteloos te verplaatsen. In verband met de drukte adviseren wij u om telefonisch via 0174-623030 contact op te nemen met uw persoonlijke opleidingsadviseur. Overige vragen kunt u stellen via info@donopleidingen.nl.

Onze kantoormedewerkers nemen contact op met kandidaten en opdrachtgevers over het vervolg. U houdt uw (rij)opleidingen, cursussen en examens tegoed. Deze verplaatsen wij naar een geschikter moment. Wij stellen alles in het werk om uw vraag zo goed en snel mogelijk te beantwoorden.

Update 20 maart

CBR annuleert alle examens t/m 6 april
Het CBR schort tot en met tenminste 6 april alle theorie- en praktijkexamens, tussentijdse toetsen, rijtesten en cursussen. Ook de nascholingscursussen Code 95 zijn tot en met 6 april geannuleerd. Alle examens kunnen op een later moment kosteloos worden ingehaald. Neem voor verdere vragen contact met ons op via 0174-623 030 of info@donopleidingen.nl. Via deze nieuwspagina en onze socialmediakanalen houden wij u op de hoogte over verdere ontwikkelingen.

Het team van DON Opleidingen hoopt op uw begrip en verwelkomt u graag in de toekomst in goede gezondheid terug!