Theorie-examens 13 mei, praktijkexamens en Nascholing Code 95 18 mei van start

Theorie-examens 13 mei, praktijkexamens en Nascholing Code 95 18 mei van start

‘We mogen weer!’ Dat is onze eerste reactie na het goede nieuws dat het CBR op 8 mei naar buiten bracht. Niet alleen gaan alle rijopleidingen weer van start, maar vanaf woensdag 13 mei worden de theorie-examens in alle categorie├źn hervat. Kandidaten waarvan het examen sinds 16 maart geannuleerd is, mogen dit nu kosteloos inhalen. Zij die examen voor het beroepsvervoer doen krijgen zelfs voorrang.

Praktijkexamens 18 mei van start
Vanaf 18 mei is het CBR ook weer geopend voor praktijkexamens auto, motor verkeersdeelneming en auto met aanhangwagen, evenals tussentijdse toetsen en rijtesten. Kandidaten van wie het praktijkexamen geannuleerd was, krijgen in de week van 11 mei persoonlijk bericht over de voortgang van hun examen. Zij krijgen voorrang bij het plannen van een nieuwe datum.

Nascholing ook 18 mei van start
De beroepspraktijkexamens en nascholingscursussen gaan eveneens 18 mei van start, maar wel in aangepaste vorm. De nascholing zal tot minimaal 1 juni met de helft van het oorspronkelijke aantal deelnemers plaatsvinden. Het CBR maakt begin volgende week de richtlijnen voor het geven van nascholingscursussen en het afnemen van praktijktoetsen bekend. Kijk hier voor meer informatie.

Meer weten over onze rijopleidingen? Kijk dan hier of lees hier ons aangepaste opleidingsprotocol.