Vier redenen om nu je rijbewijs te halen

Vier redenen om nu je rijbewijs te halen

Het klinkt misschien gek, maar de coronacrisis is misschien wel de tijd om je rijbewijs te halen. Of je nu voor het AM-, A-, B-, C-, D- of T-rijbewijs gaat, wij zetten vijf redenen op een rij om nu te beginnen met lessen!

Een eigen auto is nu misschien wel veiliger dan het OV
Op dit moment gelden er strenge hygiƫneprotocollen voor wie met het openbaar vervoer reist. Sterker nog, het advies luidt om alleen met het openbaar vervoer te gaan als je echt niet anders kan. Een goed moment om met je autorijbewijs te beginnen! Zo kun je toch op een veilige manier met je eigen auto af en toe de deur uit.

Het is nu lekker rustig op de weg
Nauwelijks files, minder drukke kruispunten, wie nu aan zijn rijbewijs begint, kan in alle rust lessen.

Alle tijd om thuis je theorie te leren
Klaar met school? Je kunt je dag besteden aan het kijken van series, maar je kunt ook aan de slag voor je theorie-examen. Besteed anderhalf uur per dag aan het leren van je theorie en voor je het weet heb jij het theorie-examen op zak.

We doen er alles aan om het verspreidingsrisico zo laag mogelijk te houden
Natuurlijk kun je in een lesauto geen anderhalve meter afstand bewaren, maar we doen er alles aan om het verspreidingsrisico zo klein mogelijk te maken. Zo vraagt de instructeur vooraf of je coronaklachten hebt. Verder wordt de auto na elke les grondig gedesinfecteerd. Een mondkapje en handschoenen mag je uiteraard ook dragen, maar deze zijn niet verplicht.

Wil je meer weten over onze rijopleidingen? Kijk dan hier! En lees hier ons volledige opleidingsprotocol.