DON Opleidingen introduceert cursus verkeersmaatregelen (BRL 9101)

Hoe stel ik veilig een verkeersomleiding op? Op die vraag en nog vele andere vragen over verkeersmaatregelen krijg je antwoord tijdens de nieuwe cursus Vakman, Medewerker of Manager Verkeersmaatregelen (BRL 9101)! Deze cursus is bedoeld voor grond-, weg-, waterbouw of organisaties welke tijdelijke verkeersmaatregelen moeten toepassen bij het werk in uitvoering en evenementen.

Drie niveaus
De nieuwe cursus gaat per direct van start en bestaat uit drie niveaus: Medewerker, Vakman en Verkeersmanager. Deelnemers leren tijdens deze cursus verkeersmaatregelen en opleidingsroutes te opzetten, behouden, verwijderen en inspecteren. Daarbij wordt er gebruikgemaakt van een maquette. Uiteraard worden ook de communicatieve en leidinggevende kwaliteiten getraind.

Één of twee dagen
De cursus tot Medewerker Verkeersmaatregelen neemt één dag in beslag. Voor de overige twee cursussen zijn de deelnemers twee dagen in touw. Alle drie de cursussen worden afgesloten met een examen dat uit dertig meerkeuzevragen bestaat. Bij voldoende resultaat (80 procent) behaalt de cursist een certificaat dat drie jaar geldig is.

Nieuwsgierig?
Nieuwsgierig geworden naar deze cursus? Kijk dan ‘hier’:https://www.donopleidingen.nl/veiligheidstrainingen/arbo-veiligheid/cursus-vakman-verkeersmaatregelen-brl-9101 voor meer informatie of neem direct contact met ons op.