Nieuwe instructievideo's voor goede voorbereiding Toets Besloten Terrein

De Toets Besloten Terrein vraagt een goede voorbereiding van kandidaten die een C1-, C- of D-rijbewijs met Code 95 willen halen. Om het examenonderdeel inzichtelijker te maken, presenteren wij een nieuwe videoserie, die kandidaten met behulp van dronebeelden meer inzicht biedt.

Geen vervanging, maar aanvulling
De video’s over de Toets Besloten Terrein zijn onderdeel van een nieuwe serie virtueel lesmateriaal waar DON Opleidingen aan werkt. Behalve de eerdergenoemde video’s ontwikkelen wij momenteel ook video’s over de bijzondere verrichtingen voor het B-rijbewijs en virtuele klassen voor de Code 95.

“Wij merken uit de praktijk dat leerlingen steeds vaker op het moment dat het hen uitkomt lessen willen volgen”, aldus Thom Dijkxhoorn, Commercieel directeur bij DON Opleidingen. “De regel dat je op vaste momenten in een klaslokaal aanwezig moet zijn, vervaagt. Daarom investeren wij volop in innovatief lesmateriaal. Met behulp van deze video’s en ons virtueel lesmateriaal kun je wanneer en waar dan ook je kennis bijspijkeren of je nog even snel voor een examen voorbereiden. Een mooie aanvulling op ons bestaande lesaanbod.”

De video’s over de Toets Besloten Terrein staan per direct in 4K-videokwaliteit op ons Youtube-kanaal. Wil je meer weten over het halen van je C1-, C- of D-rijbewijs? Bekijk dan ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor meer informatie.