Incompanytrainingen Veilig werken met de hoogwerker voor medewerkers DAEL

De medewerkers van DAEL zijn ook altijd in beweging. Zo leiden zij aankomende periode vierentwintig medewerkers op bij DON Opleidingen.
De zes zelfstandig opererende bedrijven van DAEL bedienen een breed scala aan marktsegmenten. Diensten variëren van het installeren van de nieuwste scan- en detectieapparatuur tot het inzetten van tijdelijke telecommasten. In alle segmenten staat daarom veiligheid hoog in het vaandel.

Cursus Veilig werken met de hoogwerker

De medewerkers volgen de training Veilig werken met de hoogwerker van Richard van den Berg en Kees Groen, die bij DAEL op locatie wordt gegeven. Tijdens de opleiding worden diverse theorieonderwerpen behandeld. Denk hierbij aan: wet- en regelgeving, onderhoud, gebruik, heftechnieken, risico’s en veiligheid. Daarna volgt er een praktijkgedeelte waarbij de medewerkers worden getraind op het gebied van controle, bediening en veiligheid tijdens het gebruik en het werken op hoogte met verschillende hoogwerkers. Gedurende het praktijkgedeelte wordt er gewerkt met een knikarmtelescoophoogwerker en een schaarhoogwerker.
Tijdens de opleiding wordt een theorie examen afgenomen en worden de competenties in de praktijk getoetst. Bij voldoende resultaat krijgen de deelnemers een certificaat en een veiligheidspas, die beide vijf jaar geldig zijn.

Westlandse bedrijven werken samen aan de veiligheid

DAEL en DON Opleidingen zijn beide Westlandse bedrijven die dicht bij elkaar liggen qua kernwaarden en visie. Samen zorgen wij voor de veiligheid tijdens werkzaamheden met deskundigheid, innovatie en flexibiliteit. In deze bijzondere tijd moeten bedrijven elkaar versterken en ondersteunen.

Benieuwd wat DON Opleidingen voor u of uw personeel kan betekenen? Bekijk hier de mogelijkheden voor de opleiding Veilig werken met de hoogwerker.