Landelijke lockdown tot 9 februari verlengd. Neem contact op voor alternatieve lesmogelijkheden

Als gevolg van de op 12 januari 2021 verlengde, landelijke lockdown, stopt DON Opleidingen tot 19 januari 2021 met het geven van (beroeps)rijopleidingen en Nascholing Code 95-cursussen. In overeenstemming met alle leerlingen worden nieuwe lesdata ingepland. Verder blijft het opleidingsinstituut telefonisch bereikbaar voor informatie.

Opleidingen kosteloos verplaatst
Per 15 december 2020 zijn alle (beroeps)rijopleidingen en nascholingscursussen tot 9 februari 2021 opgeschort. Leerlingen die in deze periode een opleiding volgen, worden persoonlijk door de opleidingsadviseurs en planners van DON Opleidingen benaderd om deze kosteloos te verplaatsen.

Termijn afronden Code 95 cursus
Normaliter stelt CBR dat kandidaten Nascholing Code 95-cursussen die uit twee dagen bestaan en e-learning binnen tien dagen moeten afronden. Daarbij komt het kandidaten die nu de cursus niet binnen tien dagen de cursus kunnen afronden tegemoet. Tot 1 april 2021 is het mogelijk een cursus af te ronden.

Online lesmogelijkheden
Bij nieuwe maatregelen houden wij u uiteraard via onze socialmediakanalen en nieuwsberichten op de hoogte. Interesse in onze online lesmogelijkheden? Neem dan contact met onze opleidingsadviseurs op voor meer informatie.