Landelijke lockdown opnieuw verlengd. Alternatieve lesmogelijkheden blijven aantrekkelijk

Als gevolg van de op dinsdag 2 februari aangekondigde verlening van de lockdown, stopt DON Opleidingen tot 2 maart 2021 met het geven van (beroeps)rijopleidingen en Nascholing Code 95-cursussen. Leerlingen die een (rij)opleiding of cursussen ingepland hadden, worden persoonlijk door opleidingsadviseurs gebeld om de lessen kosteloos te verplaatsen. Het opleidingsinstituut blijft telefonisch bereikbaar voor vragen.

Kosteloos verplaatsen
Per 2 februari zijn alle (beroeps)rijopleidingen en nascholingscursussen tot 2 maart 2021 opgeschort. Leerlingen die in deze periode een opleiding volgen, worden persoonlijk door de opleidingsadviseurs en planners van DON Opleidingen benaderd om deze kosteloos te verplaatsen.

Rijbewijzen en Code 95 verlengd
Personen waarvan het rijbewijs in de periode vanaf 1 december 2020 verloopt, mogen tenminste tot 28 februari blijven rijden. Dat geldt ook voor beroepschauffeurs van wie de Code 95 op het rijbewijs in deze periode verloopt. Examenuitslagen waarvan de geldigheid in de periode van 1 oktober tot 31 december 2020 verliep, blijven in ieder geval tot en met 30 september 2021 geldig.

Alternatieve lesmogelijkheden blijven aantrekkelijk
Het stilleggen van klassikale en praktische lessen vergroot de interesse in alternatieve lesmogelijkheden zoals virtuele klas en e-learning. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.