Praktijkexamens motor- en scooterrijbewijs vanaf 22 februari weer mogelijk

Vanaf 22 februari 2021 worden de praktijkexamens voor het motor- en scooterrijbewijs (A en AM) weer opgestart. Dat kondigde CBR-directeur Alexander Pechtold aan tijdens een persconferentie over de voortgang van examens en de achterstand die - mede dankzij twee lockdowns - steeds groter werd.

Het opstarten van de A- en AM-examens is één van de maatregelen die CBR treft om de opgelopen achterstand weg te werken. Tijdens de lockdown was het al mogelijk om motor- en scooterrijles te volgen, omdat het geen contactberoep betreft. Praktijkexamens werden toentertijd door CBR opgeschort om de reisbewegingen zoveel mogelijk te beperken. Nu kunnen veel kandidaten eindelijk dat felbegeerde examen voltooien. Over de doorgang van theorie-examens is op het moment van schrijven nog niets bekend.

Motor- of scooterrijles volgen
Zelf de vrijheid van motor- of scooterrijden ervaren? Haal dan je rijbewijs bij DON Opleidingen! Neem gerust een kijkje op de opleidingspagina of neem contact op met één van onze opleidingsadviseurs via 0174-623030 of info@donopleidingen.nl. Daarnaast ben je van harte welkom op onze locatie in Naaldwijk voor een persoonlijk informatief gesprek.