In ieder geval tot 13 maart geen theorie-examens en cursussen

Tot in ieder geval 13 maart vinden er geen theorie-examens en -cursussen plaats bij CBR. Dat meldt het exameninstituut op zijn website. Het betekent dat de cursussen ‘Alcohol’ en ‘Verantwoord rijgedrag’, individuele theorie-examens, en beroepstheorie-examens opgeschort zijn. Ook de klassikale theoretische nascholing voor beroepschauffeurs (Nascholing Code 95) gaat helaas niet door.

Het bericht op de opschorting van theoriecursussen volgt na het positieve bericht van eind februari. Toen kondigde CBR aan dat vanaf 3 maart de praktijkexamens, toetsen en rijtesten weer mochten starten. Bij DON Opleidingen werd dit met luid gejuich ontvangen en op 3 maart om 7:00 uur ‘s ochtends vertrokken de eerste lesvoertuigen van het terrein. De praktijklessen en -examens vallen onder de één-op-één contactberoepen, die de overheid sinds 3 maart weer toestaat.

Meer nieuws uiterlijk 11 maart
Uiterlijk 11 maart brengt CBR meer nieuws naar buiten over de gevolgen voor theoretische cursussen en examens vanaf 15 maart. Wij houden u uiteraard via deze nieuwspagina en onze socialmediakanalen op de hoogte van de voortgang. Bekijk in de tussentijd ons uitgebreide assortiment Code 95-pakketten of neem contact met ons op voor meer informatie.