DON Opleidingen bestaat vandaag 52 jaar!

DON Opleidingen bestaat 1 april 52 jaar! Dat werd gevierd met DON-blauwe cakes voor alle medewerkers en kandidaten. DON Opleidingen viert elk jaar zijn verjaardag, met als hoogtepunt het 50-jarig bestaan in 2019. Toen organiseerde het opleidingsinstituut diverse activiteiten voor het personeel en verschillende goede doelen. Tevens werd er een speciaal logo en magazine ontworpen. Dat laatste wordt later dit jaar vernieuwd.

DON Opleidingen werd op 1 april 1969 opgericht als √©√©nmansrijschool vanuit een appartement in Naaldwijk. Als lesauto diende toen een Ford Capri. In de jaren daarna breidde het lesaanbod gestaag uit met lesmotoren en -vrachtauto’s. Aan het begin van de eenentwintigste eeuw gingen de ontwikkelingen snel en DON Opleidingen ontpopte zich snel tot verkeersschool. Met de introductie van onder meer veiligheidstrainingen en Nascholing Code 95 nam DON Opleidingen steeds meer zijn huidige vorm aan: een opleidingsinstituut dat met een breed cursusaanbod veel facetten van de markt bedient.

Vier het feest samen met ons
Wil jij je kennis verreiken? Bekijk direct ons opleidingsaanbod voor veiligheidstrainingen, Nascholing Code 95 en - uiteraard - alle rijbewijzen!