DON Opleidingen feliciteert Sparta met play-offs Europees voetbal

Feest voor Sparta Rotterdam! De voetbalclub uit de havenstad behaalde op zondag 16 mei dankzij een overwinning op SC Heerenveen de play-offs voor Europees voetbal. Een mooie reden voor Opleidingsadviseur buitendienst Thijs Oomen om de selectie een lekkere taart te overhandigen. DON Opleidingen is namelijk al enkele jaren dé opleider voor de jeugd van de Rotterdamse voetbalclub.

“Toen we vanochtend in de auto richting Rotterdam stapten, verwachtte ik niet de selectie persoonlijk te feliciteren”, zegt Thijs. “We spraken af met onze contactpersoon op kantoor om daar de op maat gemaakte taart te overhandigen. Die kwam al snel met de leuke verrassing. Tijdens de afspraak bleken de Spartanen namelijk net de training af te ronden. Een mooi moment om hen met de taart te verrassen en een mooie groepsfoto te maken.”

B-rijbewijs scoren
DON Opleidingen is al enkele jaren de rijopleider voor de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam en draagt deze club dan ook een warm hart toe. Net als de jeugdspelers ook jouw rijbewijs scoren? Boek dan snel je intake voor het B-rijbewijs!