DON Opleidingen organiseert banenmarkt PostNL

Een volledig betaalde opleiding en direct een vast contract? Het lijkt een utopie, maar het zijn de twee terugkeren onderwerpen op de banenmarkt die DON Opleidingen samen met PostNL organiseert. Op 28 juli is iedereen welkom om meer te leren over het opleidingstraject tot CE-chauffeur en kennis te maken met één van de grootste werkgevers van Nederland. De banenmarkt vindt plaats bij DON Opleidingen in Naaldwijk.

Tijdens de banenmarkt maken kandidaten kennis met PostNL als werkgever én DON Opleidingen als opleider. Het is postbedrijf is dankzij de groeiende pakkettenmarkt hard op zoek naar nieuwe CE-chauffeurs (trekker en trailer). Iedereen met een CE-rijbewijs kan direct solliciteren naar een baan met vast contract bij één van de grootste werkgevers van Nederland. Ook mensen met enkel een C-rijbewijs (met of zonder Code 95) zijn van harte welkom. PostNL vergoedt namelijk de volledige opleiding tot CE-chauffeur.

Kennismaken met PostNL-chauffeurs
Tijdens de banenmarkt krijgen geïnteresseerden een presentatie over de functie van CE-chauffeur bij PostNL Rotterdam én het opleidingstraject. Daarna is het mogelijk om kennis te maken met PostNL-medewerkers die ervaringen met kandidaten uitwisselen over het werk als CE-chauffeur bij het postbedrijf.

Geïnteresseerden kunnen zich via www.postnlchauffeurworden.nl aanmelden voor de informatieavond. Naast een uitnodiging per e-mail worden zij persoonlijk door PostNL gebeld om een tijdslot af te spreken. Diegenen die niet tot 28 juli kunnen wachten, kunnen ook op de website van PostNL kijken voor de actueelste vacatures.