ISW-examenuitreiking bij DON Opleidingen groot succes!

Vrijdagavond 9 juli stond het parkeer- en oefenterrein van DON Opleidingen vol met geslaagden. Nu gebeurt dat wel vaker, maar dit keer ging het om een bijzondere groep. Ruim honderd leerlingen van ISW Sweelincklaan namen tijdens de speciale drive thru-diploma-uitreiking hun middelbareschooldiploma in ontvangst. Het is de tweede keer op rij dat de diploma-uitreiking op deze manier plaatsvindt.

Stipt half 8 arriveerden de eerste geslaagden en hun ouders per auto op het terrein van DON Opleidingen. Daar werden zij ontvangen door de docenten die hen verwelkomen met confetti, ballonnen en een goodiebag. Wanneer het terrein gevuld is, kan het feest beginnen. De geslaagden worden met luid applaus ontvangen, er zijn persoonlijke toespraken en de DJ maakt er een feestelijk geheel van. “Nooit meer in die aula, die is top!”, klonk dan ook veelvuldig.

Wil je een sfeerimpressie van de diploma-uitreiking? Kijk dan hier! Het gehele team van DON Opleidingen wenst alle geslaagden een mooie zomer en veel succes bij hun vervolgopleiding toe!