De branche aan tafel: eerste TPO Talks een succes!

Hoe ziet de toekomst van de transportbranche eruit? Dat was de hoofdvraag tijdens de eerste editie van TPO Talks. Tijdens dit live uitgezonden tafelgesprek kregen kijkers de kans om vragen te stellen aan prominenten binnen de branche over de toekomst van de sector Transport en Logistiek. Het succes van de eerste editie smaakt naar meer.

De eerste editie werd onder begeleiding van een stralend avondzonnetje gehouden op het examenterrein van DON Opleidingen. De achtergrond werd dan ook gevuld met lesvoertuigen die de nieuwe generatie chauffeurs moeten opleiden. Laatstgenoemde was een centraal thema waar Marco Don (Voorzitter TPO), Caroline Blom (Adviseur Strategisch Arbeidsmarktbeleid TLN), Roy Fleuren (Directeur Vervoerscollege Venlo), Jan Jurgen Huizing (Directeur bedrijfsvoering CBR) en Marcus Post (Trade Lane Manager DLG) met elkaar in gesprek over gingen.

Exclusief evenement
TPO Talks werd exclusief voor medewerkers van Transportopleider en aangesloten bedrijven georganiseerd. Medewerkers zijn dankzij deze online tafelgesprekken in één klap op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de branche. Verder biedt het platform hen ook de kans om op een bijzondere manier met branchegenoten in gesprek te gaan.

Terugkijken
Benieuwd naar de toekomst van transport en logistiek? Bekijk hier de gehele eerste editie van TPO Talks! Ligt jouw toekomst in deze sector? Bekijk dan één van onze opleidingen.