Fietsverlichting kapot? Veilig Verkeer Nederland helpt!

De donkere dagen van het jaar zijn weer aangebroken. Goede fietsverlichting is dan ook van groot belang! Nu kun je natuurlijk losse fietslampjes kopen, maar vaste verlichting heeft ook zo zijn voordelen. Veilig Verkeer Nederland legt in handige video’s uit hoe je deze repareert.

Veilig Verkeer Nederland zet zich - logischerwijs - al jaren in voor meer veiligheid in het verkeer. Nu jongeren massaal weer naar school gaan en het vroeg donker wordt, groeit het belang van goede fietsverlichting. Eerder onderzocht het instituut hoe fietsers tegen het ontbreken van verlichting aankeken. Ruim 95 procent van de ondervraagden gaf daarbij aan dat zij het onveilig vinden om zonder fietsverlichting op pad te gaan. Nu wil VVN stimuleren om gemakzucht te vermijden en zelf de fietsverlichting te repareren. Benieuwd naar het gehele artikel? Dat lees je hier!

Maak een punt van nul
DON Opleidingen omarmt hartelijk de campagnes van Veilig Verkeer Nederland. Zelf zijn we al jarenlang ambassadeur van 'Maak een punt van nul' en de BOB-campagne.. Verder geven wij ook dodehoeklessen op basisscholen. Een onderwerp waarbij goede fietsverlichting ook van groot belang is. Meer weten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!