BOVAG op bezoek bij DON Opleidingen

Op 19 november is het de Dag van de Ondernemer. Ter ere hiervan kwam brancheorganisatie BOVAG bij ons op bezoek om te praten over de huidige ontwikkelingen in opleidingsland. Hieronder lees je het interview dat zij hadden met Erwin en Marco Don.

Bij DON Opleidingen is bewust gekozen voor een jong personeelsbestand: de gemiddelde leeftijd is 25 jaar. Dat sluit goed aan op de doelgroep en medewerkers helpen dan ook zelf mee om nieuwe leerlingen te werven. Dat doet DON Opleidingen op plekken waar jonge mensen zich bevinden zoals TikTok.

Iedereen zet zijn of haar schouders eronder bij DON. Tijdens de coronacrisis betekende dat ook dat klussen op het kantoor samen werden gedaan, instructeurs die ook chauffeur zijn, werden ‘uitgeleend’ en ze hielden creatieve sessies met elkaar.

Erwin en Marco Don geloofden in hun kracht als organisatie om de behoefte in de markt in te vullen en hebben ook zelf deze vraag gestimuleerd. Daarom trokken zij al tijdig nieuwe mensen aan. Daarin worden Erwin en Marco ondersteund door de andere twee jonge leden in het directieteam: Thom en Bart, commercieel en operationeel directeur.

De medewerkers zijn echte DON’ers in hart en nieren. Hoe die persoon is, is duidelijk te zien op de grote poster op het kantoor.

Wil je meer weten? Kijk dan op de website van de BOVAG!