De jaarplanningen 2022 staan online!

De jaarplanningen 2022 staan online! Per direct is het mogelijk om reguliere veiligheids- en code 95-trainingen online in te kopen. Behalve reguliere (klassikale) opleidingen is het ook mogelijk om opleidingen met e-learning of op zaterdag te boeken.

De jaarplanningen bieden vooral uitkomst voor de zakelijke klanten van DON Opleidingen. Voor hen is het op deze manier eenvoudig om voor heel 2022 opleidingen voor medewerkers in te kopen. De ingekochte opleidingen worden vervolgens overzichtelijk in het opleidingsportaal getoond. De belangrijkste pijlers zijn misschien wel de code 95-pakketten die sinds jaar en dag aangeboden worden. Daarmee is het voor beroepschauffeurs mogelijk om de volledige code 95 (35 nascholingsuren) in één week te voltooien.

E-learning en zaterdagpakketten
Niet alleen de reguliere code 95-pakketten, maar ook de zaterdag- en e-learningpakketten blijken steeds meer in trek. Met laatstgenoemde hoeft de beroepschauffeur niet meer vijf volledige dagen aanwezig te zijn, maar kan hij een deel van de online modules in zijn eigen tijd volgen. Dit fenomeen - ‘blended learning’ genoemd - wint de laatste jaren steeds meer terrein.

Wees er snel bij
De code 95-pakketten zijn zeer in trek en veel worden in zeer korte tijd gevuld. Wees er dus snel bij als je hiervan wilt profiteren. Behalve klassikale opleidingen is het ook mogelijk om online een intake voor een rijbewijs aan te schaffen. Wil je meer weten? Bekijk dan snel het actuele aanbod of neem contact op met je persoonlijke opleidingsadviseur.