DON Opleidingen, Verkeersschool Trilling & Vugt Verkeersopleidingen samen verder

Samen sta je sterker dan alleen! Zo luidt de boodschap bij de overname van Verkeersschool Trilling en Van Vugt Verkeersopleidingen door DON Opleidingen. Met de overname kunnen de drie opleidingsinstituten eenvoudiger klanten door heel Nederland bedienen: groei met een persoonlijke aanpak.

DON Opleidingen, Verkeersschool Trilling en Van Vugt Verkeersopleidingen zijn geen onbekenden van elkaar. De drie werken al intensief samen via de landelijke coƶperatie Transportopleider (TPO). Met de overname komt opgeteld meer dan een eeuw opleidingservaring bij elkaar.

Vergelijkbare historie
DON Opleidingen (Naaldwijk), Verkeersschool Trilling (Amsterdam) en Van Vugt Verkeersopleidingen (Wognum) zijn diepgeworteld in de eigen regio en kennen een vergelijkbare historie. De drie begonnen als lokale rijscholen en groeiden uit tot volwaardige, landelijk opererende opleidingslocaties waar leerlingen niet alleen klassikaal, maar ook online en op drie grote praktijklocaties opleidingen volgen.

Specialisme
De drie specialiseren zich in alle (beroeps)rijbewijzen, de nascholing code 95 voor beroepschauffeurs en veiligheidstrainingen. Met de samenwerking worden deze specialismes verder uitgebreid.