DON Opleidingen breidt bedrijfsnaam uit

Een volgende stap in 53 jaar historie

Begin 2022 deed het Westlandse familiebedrijf DON Opleidingen een overname van Verkeerschool Trilling (Amsterdam) en Van Vugt Verkeersopleidingen (Wognum). De drie waren geen onbekenden van elkaar en werkten al intensief samen via de landelijke coöperatie Transportopleider (TPO). Met de overname kwam er opgeteld meer dan een eeuw aan opleidingservaring bij elkaar en konden er klanten door heel West-Nederland worden bediend. Met toegevoegde alternatieve lesvormen worden er inmiddels zelfs bedrijven door heel Nederland ontzorgd.

Toekomst
Per 1 januari 2023 zijn de twee vestigingen verder gegaan onder de naam ‘DON Opleidingen Amsterdam’ en ‘DON Opleidingen Wognum’. Een mooie ontwikkeling waar het bedrijf ontzettend trots op is. Met deze vervolgstap kan de merknaam ‘DON Opleidingen’ een nog grotere naamsbekendheid in West-Nederland creëren en kan er vanaf één kanaal worden gecommuniceerd.

Nieuwe namen, zelfde kwaliteit
Behalve andere namen voor de twee vestingen in Amsterdam en Wognum, verandert er voor klanten en relaties weinig. DON Opleidingen streeft er nog altijd naar om de merkbelofte ‘Slagen doen we samen’ waar te maken. Het bedrijf blijft inzetten op partnerschappen en persoonlijke ontzorging. De panden in Amsterdam en Wognum zullen vanaf 2023 worden aangepast naar de huisstijl die op de hoofdvestiging in Naaldwijk wordt gehanteerd en ook de lesvoertuigen worden voorzien van de kenmerkende huisstijl van DON Opleidingen.