Hét opleidingsinstituut voor beroeps- en particuliere opleidingen.

Voor direct contact bel 088 770 4200

0

Heftruck certificaat halen

Algemene informatie Heftruckcertificaat halen
Cursusdata en inschrijven Heftruckcertificaat halen

Heftruck certificaat halen

Een heftruck certificaat halen doet u vertrouwd en makkelijk bij opleidingsinstituut DON Opleidingen. In bezit zijn van een heftruck certificaat is tegenwoordig onmisbaar geworden binnen transportbedrijven. Met het halen van uw heftruck certificaat verzekert u en uw medewerkers van een veilige werk omgeving. Wilt u graag meer te weten komen over het behalen van uw heftruck certificaat? Neem contact met ons op voor meer informatie over een heftruck certificaat halen bij DON opleidingen of schrijf u direct in voor een rijopleiding op maat en haal binnen no-time uw rijbewijs. “

Diverse opleidingen vindt u bij DON Opleidingen

Bij DON Opleidingen kunt u terecht voor theorie, praktijk regulieren of versnelde rijopleidingen. Afgezien van logistieke opleidingen, zoals het halen van een heftruck certificaat kunt u bij ons ook terecht voor de volgende opleidingen: rij-opleidingen, transport opleidingen en beroepsopleidingen.

Vanaf € 475,- uw heftruck certificaat halen

Het halen van uw heftruck certificaat doet u bij DON Opleidingen

DON Opleidingen is dé opleidingsinstituut voor diverse logistiekopleidingen. Wij zijn een betrouwbare organisatie met vele jaren ervaring in veiligheidsopleidingen. Het is cruciaal om te veilig te werk te gaan tijdens werkzaamheden, daarom is het voor ons erg belangrijk om kwalitatief goede heftruck chauffeurs op te leiden. Verder bieden wij cursussen aan voor zowel individuele werknemers, maar ook in-company en maatwerktrajecten zijn mogelijk. De minimale leeftijd om een heftruck certificaat te halen is 16 jaar. De cursus bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte waarin onderwerpen inhoud theorie en inhoud praktijd behandeld worden. Daarnaast duurt de opleiding die wij aanbieden om een heftruck certificaat te halen 1 dag (7 uur). Bovendien is het certificaat wel 5 jaar geldig en moet daarna verlengd worden.

Ja, ik wil een heftruck certificaat halen!

Wilt u graag meer informatie ontvangen over het halen van een heftruck certificaat? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Tevens staan onze medewerkers u graag te woord om al uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.