Kom ons team versterken!

Word B instructeur!

Join the team!

  • Gegarandeerd een volle werkweek
  • Opleiding op kosten van DON Opleidingen
  • Vrijheid en zelfstandigheid
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Continue ontwikkeling en bijscholing
  • Sociaal
Solliciteer nu!

Wat zoeken wij?

Met als aandrijfeenheid een sterk team van rijinstructeurs, docenten en adviseurs is DON Opleidingen uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut. In 1969 begonnen als eenmansrijschool, doorgegroeid als verkeersschool en sinds 2004 een opleidingsinstituut met een scala aan opleidingen. Ons doel is om klanten een totaaloplossing te kunnen bieden op het gebied van opleidingen met één aanspreekpunt en een advies dat bij de klant past.

Gezocht: B instructeur

Word B instructeur
Join the team!

De functie:
In deze functie in loondienst verzorg je de instructie van onze leerlingen. Op een prettige manier leer je hen zelfstandig het voertuig te beheersen. Daarnaast ben je het visitekaartje van ons bedrijf. Je werkt zelfstandig, maar ook nauw samen met je collega’s.

Jouw profiel:
Je bent in het bezit van je rijbewijs B. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift en bent representatief, sociaal en communicatief vaardig. De werkweek is gemiddeld 40 uur, waarbij we van je verwachten dat je ook minimaal twee avonden en op zaterdag beschikbaar bent.

Wij bieden:
Een salaris in overeenstemming met de functie en een prettige, informele werksfeer. Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst met de intentie deze na gebleken geschiktheid om te zetten in een vast contract.

Interesse?

Vul onderstaand formulier in en laat ons jou verwelkomen in het team!

Wat is jouw motivatie om onze collega worden?