Ben jij het logistiek talent dat onze partners zoeken?

Voor direct contact bel 088 770 4200

0

Logistiek talent

Bent u ons nieuwe logistieke talent?

Upload dan uw CV!

  • Gegarandeerd een volle werkweek
  • Continue ontwikkeling/scholing
  • Voldoende doorgroeimogelijkheden
  • Directe kans op de arbeidsmarkt
  • Subsidiemogelijkheden/financiering traject

Gezocht: Logistiek talent!

Opleiding volgen met baangarantie?
Wil jij in aanmerking komen voor de opleiding logistiek operator en gelijk aan de slag gaan? Upload jouw CV zodat wij deze kunnen doorsturen naar jouw potentiƫle werkgever. Zodra jij in aanmerking komt voor een baan wordt er contact met je opgenomen om op sollicitatiegesprek te komen. Als het gesprek voor beide partijen succesvol is krijg je meer informatie over de start van de opleiding tot logistiek operator.

“Nu ben ik in opleiding bij DON opleidingen, ben ik geslaagd voor mijn eerste Theorie Verkeer examen, heb ik op een vrachtwagen gereden, een aanbieding van Start People in mijn zak voor een jaarcontract en heb ik het enorm naar mijn zin. Things can only get better!” aldus: Louis Corbeau, 43 jaar en onderweg naar een zekere en goede toekomst!

Maak een carrièreswitch!

Opleiding logistiek operator

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil jij je horizon verbreden door een opleiding te volgen tot logistiek operator? In de sector transport en logistiek zijn bedrijven steeds meer op zoek naar nieuw talent. DON Opleidingen biedt jou de kans om een kosteloze opleiding te volgen tot logistiek operator. Zodra jij in het bezit bent van een diploma ga je aan de slag als logistiek operator.

De inhoud van de opleiding
De opleiding tot logistiek operator duurt circa twee maanden, waarbij jij een avond in de week les volgt bij DON Opleidingen in Naaldwijk. Er zit een aantal uur thuisstudie bij om de totale opleiding met succes af te kunnen ronden. De opleiding bevat drie modules; Arbo & veiligheid, effectief communiceren en techniek & proces. Als je de opleiding met succes hebt afgerond, ontvang je een erkend DON certificaat logistiek operator. Het niveau van de opleiding is vergelijkbaar met MBO 3/4 en wordt per groep afgestemd op het niveau van de deelnemers.

Interesse?

Neem contact met ons op om jouw mogelijkheden te bespreken en de juiste partner te vinden!

Wat is jouw motivatie om een logisiteke topper te worden? Bedenk hierbij dat jouw motivatie het belangrijkste voor het bedrijf is!

Partners