Hét Medisch Paspoort: altijd veilig op reis

Voor direct contact bel 088 770 4200

0

Medisch paspoort

Nu 20% korting

De Med1Pas is hét medisch paspoort voor op reis en onderweg, waarbij gezondheid en veiligheid centraal staan. De Med1Pas bevat uw complete medische dossier in 6 talen op 1 handige pas. Het medisch paspoort heeft een handzaam formaat en past daardoor makkelijk in uw tas of portemonnee. Wereldwijd te gebruiken en voorzien van het ICE logo.

Compleet medisch paspoort

De Med1Pas bevat onder andere informatie over uw aandoeningen, allergieën, medicatie, belangrijke heelkundige ingrepen en operaties. Ook is er ruimte voor meer algemene gegevens, zoals persoonlijke gegevens, contactgegevens in geval van nood, van uw huisarts of specialist en de zorgverzekering.

Al deze medische gegevens worden automatisch in 6 talen vertaald en zijn terug te lezen in het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en Portugees. Zo gaat u altijd veilig de deur uit.

De Med1Pas: altijd veilig op reis

20% korting met kortingscode DON

  • compleet medisch dossier
  • zes talen op één pas
  • wereldwijd te gebruiken
  • altijd up-to-date
  • automatische vertaling
Bestel nu!

Nu 20% korting via DON

Cursisten en docenten van DON Opleidingen ontvangen 20% korting bij aankoop van een Med1Pas. Van € 24,95 nu voor slechts € 19,95! Gebruik bij uw bestelling de kortingscode DON en ontvang direct korting op uw bestelling.

20% korting? Gebruik kortingscode “DON”