Mijn Transportopleider

Gratis opleidingsportaal voor transport en logistiek

  • Volledige controle en overzicht over de opleidingen binnen uw organisatie via één portaal.
  • Direct tijd- en geldbesparing op opleidingsadministratie, -planning en -organisatie.
  • Landelijke dekking van ruim 600 opleidingen in transport en logistiek.
  • Automatische alarmeringen wanneer certificeringen verlopen.
  • Behoefte aan bij- en nascholing (Code 95) direct bestellen en inplannen in heel Nederland.
  • Geheel GRATIS gebruikmaken van beheersoftware en technologieën van de toekomst.

Waarom Mijn Transportopleider?

Mijn Transportopleider (Mijn TPO) is ontstaan uit een initiatief in 2013 van 10 professionele opleiders, waar DON Opleidingen er één van is. Uit ervaring was het opgevallen dat veel van onze klanten nauwelijks zicht hadden op de bevoegdheden van hun medewerkers. Veel bevoegdheden moeten namelijk regelmatig worden bijgehouden of worden vernieuwd. Zo moeten BHV’-ers bijvoorbeeld elk jaar op herhaling, een heftruckchauffeur iedere 5 jaar en vrachtwagenchauffeurs zijn verplicht om jaarlijks 35 uur Code 95 nascholing te volgen. Met meerdere medewerkers in dienst en eventueel wat verloop, is dat overzicht al snel kwijt. Veilig en goed werken is bovendien belangrijk en uiteindelijk is de werkgever aansprakelijk als er iets misgaat en de medewerkers blijken niet (meer) bevoegd te zijn.

Daarom besloten we om als collectief van professionele opleiders onze klanten hiervoor een oplossing te bieden: Een eigen portaal - Mijn Transportopleider - waarin dit alles eenvoudig én gratis beheerd kan worden en waardoor voor eens en voor altijd afscheid genomen kan worden van het welbekende (en toch niet naar behoren werkende) Excel-bestand. Na jaren ontwikkeling is hier een mooi systeem uit voortgekomen, waarbij het gebruiksgemak voor de klant voorop staat!

Wat krijgt u met Mijn Transportopleider?

Bij de ontwikkeling van Mijn TPO is veel nagedacht over het gebruiksgemak. Naar welke informatie is er het meest behoefte? Hoe kunnen wij dit het best in een helder overzicht aanbieden? Hoe kunnen wij de klant de vervolgacties zo snel en eenvoudig mogelijk laten uitvoeren?

Zo ziet u bijvoorbeeld in één overzicht wanneer welk certificaat afloopt van welke werknemer, wie welke prestaties heeft behaald, wat de voortgang is van de nascholing Code 95, hoe het is gesteld met de aanwezigheid van de werknemers bij de opleidingen en wat de slagingspercentages zijn. Kortom, realtime overzicht én inzicht ongeacht via welke aangesloten opleider(s) en op welke locatie de opleidingen plaatsvinden.

Mijn Transportopleider bestaat uit:
1. een bedrijvenportaal
2. een deelnemersportaal
3. een app
4. een webshop

Ook medewerkers 24/7 inzicht in hun opleidingen

Het mooie van Mijn TPO is dat niet alleen de werkgever controle heeft over de opleidingen. Ook de werknemers hebben, eveneens gratis, toegang tot een eigen deel van het systeem met een persoonlijke inlog. Via het deelnemersportaal kunnen zij via de website of via de app inloggen en zien hoe zij ervoor staan met hun certificeringen en ook hoe zij zijn gevorderd met de huidige opleiding. Zo hebben zowel werkgever als werknemer altijd en overal 24/7 realtime inzage!

Meer weten over de voordelen van Mijn Transportopleider of een demo inplannen?

Denkt u dat het gratis opleidingsportaal Mijn Transportopleider misschien iets is voor uw organisatie? Wij beantwoorden graag al uw vragen. Ook is het mogelijk om een vrijblijvende demonstratie in te plannen. Laat uw gegevens achter via het korte formulier en wij nemen op zeer korte termijn contact met u op!