Motor AVD

Schrijf u nu in!
Verkeersdeelneming
Korte wachttijden

Wilt u meer weten over de motor AVD? Bel dan naar 0174-62 30 30 of laat je telefoonnummer achter, zodat wij contact met u kunnen opnemen

Motor rijbewijs

Motorrijden is de laatste jaren erg in trek. Het is één van de meest voorkomende gemotoriseerde hobby’s en de manier om aan de dagelijkse files te ontkomen. Als motorrijder ben je een kwetsbare verkeersdeelnemer als u niet op de juiste manier deelneemt. Een goede opleiding is daarom van groot belang. Gedurende de opleiding leert u niet alleen om het examen te behalen, maar vooral om veilig door het verkeer te rijden met een motor. Uiteraard hebben wij erkende KNMV-instructeurs in dienst.

De opleiding kunt u op diverse manieren volgen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een verkorte rijopleiding waarbij u in twee dagen per praktijkonderdeel het rijbewijs kunt halen. Of u kunt door middel van losse lessen de opleiding volgen. Wilt u een geheel vrijblijvend advies? Doe dan een intake en u weet meteen welke opleiding het beste bij u past.

Motor praktijk

De praktijk bestaat uit twee delen:

Voertuigbeheersing (AVB): Gedurende deze opleiding leert u een aantal snelle en langzame manoeuvres.
Verkeersdeelneming (AVD): Hierbij leert u veilig aan het verkeer deel te nemen.

Het examen AVB mag u doen als u in het bezit bent van een geldig rijbewijs B of het theoriecertificaat. Bij het examen Verkeersdeelneming dient u het theoriecertificaat voor de categorie A te hebben behaald.

Haal nu je motor AVD!

Bereid u optimaal voor bij DON Opleidingen

 • Verkeersdeelneming
 • Groot eigen oefenterrein ter beschikking
 • Erkende KNMV-instructeurs in dienst
 • Ruime ervaring in verschillende opleidingen
 • Kortere wachttijden voor je theorie- en praktijkexamen
 • Verschillende leertempo’s op maat
 • Motoren in verschillende categorieën aanwezig

Motor AVD Intake € 99,- incl. btw

Motor AVD

Nadat je bent geslaagd voor het onderdeel AVB, kun je door voor het onderdeel AVD. Bij uw AVD leert u simpelweg om veilig aan het verkeer deel te nemen met de motor.

Praktijk intake AVD 1,5 uur privé
Hier kunt u de eerste stappen in het verkeer zetten met de motor. Op deze manier kunnen we samen kijken waar u staat en een opleiding op maat voor u maken.

Praktijk 2 daagse AVD
Via de 2-daagse AVD opleiding kunt u snel het motorrijbewijs behalen. Een voordeel is dat het examen direct wordt afgelegd op de tweede dag van de opleiding. Alle onderdelen die bij het examen aan bod komen, worden behandeld en geoefend.

Er wordt bij de AVD o.a. gekeken naar:

 • Plaats op de weg
 • Verkeersinzicht
 • Kijktechniek
 • Defensief rijgedrag

Cursusdata en inschrijven

Informatie aanvragen

Wil je dat we zo snel mogelijk contact met je opnemen om je eerste les in te plannen? Of heb je een andere vraag of opmerking. Vul het onderstaande formulier in en we bellen of mailen je zo snel mogelijk terug!