Schrijf je in voor de Motor Experience!

Voor direct contact bel 088 770 4200

0

Motor Experience

Ervaar de motor
Schrijf u nu in
Meer informatie

Motor rijbewijs halen?

Wil je meer weten over de Motor Experience? Bel dan naar 0174-62 30 30 of laat je telefoonnummer achter, zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Motor rijbewijs

Motorrijden is de laatste jaren erg in trek. Het is één van de meest voorkomende gemotoriseerde hobby’s en daarnaast is het de manier om aan de dagelijkse files te ontkomen.

Als motorrijder ben je een kwetsbare verkeersdeelnemer als u niet op de juiste manier deelneemt. Een goede opleiding is daarom van groot belang. Ook hebben wij erkende KNMV-instructeurs in dienst. Gedurende de opleiding leert u niet alleen om het examen te behalen, maar vooral om veilig door het verkeer te rijden met een motor.

Als u nog niet zeker bent van uw zaak dan is de Motor Experience de ideale oplossing. Aan de hand van deze ervaring maakt u als het ware kennis met de motor. Waar moet je aan denken en hoe is het om op de motor te rijden? Al snel merkt u dat dit totaal niet eng is en de motor u een vrij gevoel geeft. Ook leuk om samen met een vriend of vriendin te doen of als cadeau aan iemand te geven. Aarzel niet en ervaar de motor zelf!

Motor Experience

Maak nu kennis met de motor bij DON Opleidingen!

  • Zowel theorie als praktijk
  • Vanaf 17 jaar kunt u al deelnemen
  • Ruime ervaring in verschillende opleidingen
  • Motoren in verschillende categorieën aanwezig
  • KNMV-instructeurs in dienst
  • Groot eigen terrein ter beschikking
  • Leuk als cadeau en/of uitje met een vriend/vriendin

Motor Experience nu € 99,- incl. btw

Motor Experience

De Motor Experience bestaat uit een onderdeel theorie en praktijk. Tijdens de theorie zullen de belangrijkste aspecten uit de theorie behandeld worden. Natuurlijk zullen we even testen wat u (nog) weet van de verkeersregels. Hierna starten we met het onderdeel Voertuigbeheersing. Dit is het praktijkgedeelte.

Tijdens het praktijkgedeelte worden er verscheidene oefeningen uitgevoerd waaronder bijvoorbeeld een: langzame slalom, achtje draaien enz. De oefeningen zullen worden uitgevoerd in kleine groepjes op ons eigen oefenterrein.

Aan de hand van deze ervaring maakt u als het ware kennis met de motor. Waar moet je aan denken en hoe is het om op de motor te rijden? Al snel merkt u dat dit totaal niet eng is en de motor u een vrij gevoel geeft. Ook leuk om samen met een vriend of vriendin te doen of als cadeau aan iemand te geven. Aarzel niet en ervaar de motor zelf!

Cursusdata en inschrijven

Informatie aanvragen

Wil je dat we zo snel mogelijk contact met je opnemen om je eerste les in te plannen? Of heb je een andere vraag of opmerking. Vul het onderstaande formulier in en we bellen of mailen je zo snel mogelijk terug!