Algemene informatie DAF Driver Training

Interesse?

Het rendement van de moderne transportonderneming staat flink onder druk. Stijgende brandstofprijzen, scherpe vervoerstarieven, alsmaar strengere milieueisen: het wordt steeds lastiger om een gezond rendement uit je wagenpark te halen.

Met de DAF rijstijl training leert iedere chauffeur op korte termijn gemiddeld 5 tot 10 procent zuiniger te rijden. In de praktijk leidt dit doorgaans tot een blijvende brandstofbesparing van 3 tot 5 procent. Dat is dus gunstig voor uw onderneming en voor een schoner milieu door reductie van CO2 uitstoot.

De DAF Driver Training helpt de chauffeur het beste uit de DAF-truck te halen. Bij aanschaf van een DAF-truck ontvang je nu een voucher voor een DAF Driver Training (Code 95) ter waarde van € 350,- in te wisselen bij één van de DAF partners in Naaldwijk, Amsterdam of Wognum.

Een rijstijltraining leidt tot het besparen van kosten, want de gratis training vermindert het risico op schades, vergroot de veiligheid op de weg én heeft een positief effect op het brandstofgebruik.