Rijoptimalisatie (W02)

Op zoek naar een geschikte opleider die de cursus Rijoptimalisatie kan verzorgen? Kom dan eens bij ons langs!

Chauffeurs hebben zich in de loop van hun carrière een heel eigen rijstijl aangewend, die vaak op verschillende punten te perfectioneren is. Daarom biedt DON Opleidingen de Nascholing Code 95-cursus Rijoptimalisatie aan.

Tijdens deze eendaagse cursus (7 nascholingsuren) analyseert de instructeur van DON Opleidingen het rijgedrag van uw beroepschauffeur. Dit is mogelijk in uw eigen voertuig of in een lesvrachtauto van DON Opleidingen.
Tijdens de cursus rijdt de chauffeur eerst op eigen wijze een bekende route. Naderhand evalueert de instructeur de route en vertelt waar rijoptimalisatie van toepassing is. Hierbij kijkt hij onder meer naar:
- Brandstofbesparing
- Defensieve rijstijl
- Schadepreventie

Tot slot rijdt de chauffeur nogmaals de route met inachtneming van de verbeterpunten.
Interesse in de praktijkcursus Rijoptimalisatie? Bekijk snel de startdata of neem contact op met je persoonlijke opleidingsadviseur!

Deze opleiding telt mee voor 7 uur Nascholing Code 95

Let op: bij aanschaf via de webshop dient u Nascholing Code 95 als optioneel product aan te vinken. Dit kunnen wij na afronding van de cursus helaas niet wijzigen.

Op ‘STAP’ met DON Opleidingen
Sinds 1 maart 2022 heeft de overheid een nieuwe subsidieregeling in het leven geroepen: het STAP-budget, wat staat voor Stimulering Arbeidsmarkt Positie. Met dit budget kunnen werkenden én werkzoekenden een aanvraag doen voor scholing en ontwikkeling van maximaal € 1.000 per jaar. Deze subsidie kan worden gebruikt voor een training, cursus of opleiding.

Voor deze opleiding is het mogelijk om de STAP-subsidie aan te vragen. Kom je hiervoor in aanmerking? Dan wordt de opleiding volledig vergoed. Kijk voor alle informatie, de uitleg en data op www.stap-budget.nl. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag.

Ik wil meer weten over: