Elektrische pallettruck (U17)

De cursus Veilig werken met de elektrische pallettruck volgen? Dit zorgt voor een veilige werkvloer. Kom eens bij ons langs om te kijken naar de mogelijkheden.

Deze cursus is bedoeld voor personen die (incidenteel) werken met een elektrische pallettruck. De huidige Arbowetgeving verplicht werkgevers om werknemers (aantoonbaar) te instrueren zodat ze weten hoe ze moeten handelen bij situaties waarbij zich risico’s voor de medewerker kunnen voordoen, dus ook bij het werken met een elektrische pallettruck. Na het volgen van deze cursus voldoen de werkgevers aan de Arboverplichting.

Bekijk de startdata van de opleiding en schrijf je direct online in. Deze opleiding telt mee voor 7 uur Nascholing Code 95.

De cursus wordt gegeven vanaf een minimale groepsgrootte van 4 en maximaal 12 personen. Vraag voor meer informatie een offerte aan bij uw opleidingsadviseur.

Let op: bij aanschaf via de webshop dient u Nascholing Code 95 als optioneel product aan te vinken. Dit kunnen wij na afronding van de cursus helaas niet wijzigen.

Ik wil meer weten over:

Cursusdata en inschrijven

Veilig werken met de elektrische pallettruck€ 295,00

Naaldwijkdatum in overleg2Voeg toe
Prijs excl. btw:€ 295,00
Prijs incl. btw:€ 356,95
Deelnemers:0 t/m 6 (2 plaatsen beschikbaar)
Bekijk de inhoud van de opleiding