Geconditioneerd- en Sierteeltvervoer

Een Bewijs van Deelname behalen voor het mogen uitvoeren van geconditioneerd- en sierteeltvervoer of een Code 95 Nascholing hiervoor volgen? Met de gerichte opleiding ‘Geconditioneerd- en sierteeltvervoer’ leren wij u bij DON Opleidingen alles wat u als gespecialiseerde chauffeur hierover hoort te weten en/of brengen wij u weer helemaal up-to-date.

Aan zowel geconditioneerd vervoer als aan sierteeltvervoer worden namelijk hoge (en steeds strengere) eisen gesteld. Niet alleen door de overheid met het oog op bijvoorbeeld voedselveiligheid, maar ook door de opdrachtgever omdat er veel geld op het spel staat. De te transporteren goederen zijn gevoelig voor bederf en een kleine fout kan in een korte tijd daarom al grote gevolgen hebben.

De rol van de chauffeur wordt bij geconditioneerd transport daarom steeds belangrijker; in de eerste plaats omdat er hoog gekwalificeerd transportmaterieel wordt gebruikt met moderne koel- of verwarmingsinstallaties en in de tweede plaats zeker ook door de steeds groter wordende verscheidenheid aan producten met hun verschillende eisen ten aanzien van temperatuur, behandeling, opslag en overslag.

Vervoerders van bloemen, planten en boomkwekersproducten moeten volgens de Verenigde Sierteeltvervoerders in het bezit zijn van het certificaat “Chauffeur Sierteeltvervoer”. Onder andere op deze manier streeft de sector sierteelt naar een onderscheidend vermogen in de branche.

Genoeg redenen dus om snel van start te gaan met de opleiding of nascholingscursus ‘Geconditioneerd- en sierteeltvervoer’!

Bekijk hieronder de startdata en de beschikbare plaatsen en schrijf u direct online in:

Ik wil meer weten over:

Cursusdata en inschrijven

Geconditioneerd / Sierteelt vervoer€ 195,00

Naaldwijkwo 27 november 20191Voeg toe
Lestijd(en):08:00 - 16:00
Prijs excl. btw:€ 195,00
Prijs incl. btw:€ 232,30
Deelnemers:6 t/m 17 (1 plaatsen beschikbaar)
Bekijk de inhoud van de opleiding
Naaldwijkvr 24 januari 202020Voeg toe
Lestijd(en):08:00 - 16:00
Prijs excl. btw:€ 195,00
Prijs incl. btw:€ 232,30
Deelnemers:6 t/m 20 (20 plaatsen beschikbaar)
Bekijk de inhoud van de opleiding