Terminaltrekker (U16)

Op zoek naar een geschikte opleider die de opleiding terminaltrekker verzorgd? Kom dan eens bij ons langs om te kijken naar de mogelijkheden.

De terminaltrekker wordt voornamelijk gebruikt in het havengebied en bij spoorwegen en wordt gebruikt voor het verplaatsen van aanhangwagens en trailers.

Om de risico’s te beperken is het volgens de Arbowet verplicht gesteld dat de chauffeur van een terminaltrekker een geldig veiligheidscertificaat in bezit moet hebben om veilig te kunnen werken met een terminaltrekker. Door uw medewerkers voldoende te instrueren via deze cursus is uw organisatie ingedekt voor eventuele ongevallen.

Bekijk de details van de opleiding terminaltrekker en schrijf je in. Deze opleiding telt mee voor 7 uur Nascholing Code 95.

  • De cursus wordt gegeven vanaf een minimale groepsgrootte van 4 personen. Wilt u meerdere personen opleiden? Vraag dan een offerte aan bij uw opleidingsadviseur.
  • DON Opleidingen biedt ook de mogelijkheid om de opleiding Terminaltrekker incompany te geven, waar nodig ook op een zaterdag. Ook hiervoor kunt u voor meer informatie contact opnemen met één van onze opleidingsadviseurs.

Let op: bij aanschaf via de webshop dient u Nascholing Code 95 als optioneel product aan te vinken. Dit kunnen wij na afronding van de cursus helaas niet wijzigen.

Ik wil meer weten over: