Veilig werken langs de weg (U37)

Veilig werken langs de weg? Volledig volgens de CROW 96b richtlijnen zal de cursus veilig werken langs de weg worden getoetst. Kom eens bij ons langs om te kijken naar de mogelijkheden.

Het werken op en langs wegen brengt risico’s met zich mee voor zowel de weggebruiker als de wegwerker. Om de veiligheid te waarborgen, worden verkeersmaatregelen getroffen en kan de wegwerker veilig werken langs de weg. Wegwerkers die bij hun werkzaamheden in de openbare ruimte (niet-autosnelwegen en wegen binnen de bebouwde kom) te maken hebben met wegafzettingen en de regelgeving daarvan dienen daarom de cursus Veilig werken langs de weg te volgen.

De kandidaten worden opgeleid om op verantwoorde, veilige wijze om te gaan met wegafzettingen, het bevorderen van verkeersveiligheid voor weggebruikers, het beperken van verkeershinder en het voorkomen van files volgens de CROW 96b richtlijnen. Deze opleiding telt mee voor 7 uur Nascholing Code 95.

  • Cursus kan gevolgd worden vanaf een minimale groepsgrootte van 4 personen. Wilt u meerdere personen opleiden? Vraag dan een offerte aan bij uw opleidingsadviseur.
  • DON Opleidingen biedt ook de mogelijkheid om de opleiding Veilig werken langs de weg incompany te geven. Waar nodig ook op een zaterdag. Ook hiervoor kunt u voor meer informatie contact opnemen met één van onze opleidingsadviseurs.

Let op: bij aanschaf via de webshop dient u Nascholing Code 95 als optioneel product aan te vinken. Dit kunnen wij na afronding van de cursus helaas niet wijzigen.

Ik wil meer weten over:

Cursusdata en inschrijven