Winterdienst / Gladheidsbestrijding (U38)

De cursus Winterdienst / Gladheidsbestrijding (Code 95) volgen? Het is voor zowel de chauffeur als de organisatie van belang dat de chauffeur goed voorbereid op pad gaat bij winterse omstandigheden in binnen- en buitenland. Kom eens bij ons langs om te kijken naar de mogelijkheden.

Rijden onder winterse omstandigheden vereist aanpassing van de rijstijl. Het is belangrijk de juiste kennis te hebben van het effect op het voertuig en de medeweggebruikers. Een goede chauffeur bereidt zich goed voor, zodat het slechte weer hem niet overvalt. Tijdens de cursus Wintervoorbereiding doet de chauffeur de juiste kennis op van onder andere de aangepaste rijstijl die gehanteerd moet worden, de juiste gebruikswijze van de motorrem en het tijdig en goed omleggen van sneeuwkettingen om onveilige verkeerssituaties te voorkomen.

Laat je chauffeurs aan het begin van de winter deze training volgen, hierdoor bespaart u kosten door het voorkomen van schade en zo kan de chauffeur sparen voor de Code 95. Deze opleiding telt mee voor 7 uur Nascholing Code 95.

  • De cursus Winterdienst wordt gedraaid bij voldoende aanmeldingen, bijvoorbeeld vanuit 1 bedrijf
  • DON Opleidingen biedt ook de mogelijkheid om de opleiding Winterdienst / Gladheidsbestrijding incompany te geven. Waar nodig ook op een zaterdag. Voor meer informatie kunt u hiervoor contact opnemen met één van onze opleidingsadviseurs.

Bekijk de startdata van de cursus Wintervoorbereiding en schrijf je direct online in.

Let op: bij aanschaf via de webshop dient u Nascholing Code 95 als optioneel product aan te vinken. Dit kunnen wij na afronding van de cursus helaas niet wijzigen.

Ik wil meer weten over: