Online leren

Theoriekaart A/AM/B

De internetkaart geeft u 15 uur toegang tot de examentraining. Ideaal als u de voorkeur geeft aan online leren. Uw persoonlijke internet-coach helpt u daarbij. U kunt zelf kiezen wat u wilt doen, theorie-examens oefenen of werken aan uw zwakke punten via de persoonlijke foutenbank. Vergeet niet op tijd uit te loggen, anders loopt uw tegoed af!

Theoriekaart C/D

U volgt de theorieopleiding voor de vrachtauto of bus bij ons. Bij de theorieboeken ontvangt u vier theoriekaarten waarmee u per kaart 7 uur kunt oefenen met de theorie. Dit betekent dat u in totaal 28 uur aan oefenstof gebruik kunt maken. Klik op de button inloggen theoriekaart C/D en log in op uw online leeromgeving. Vergeet niet op tijd uit te loggen, anders loopt uw tegoed af!

E-learning nascholing

Een beroepschauffeur moet 35 uur aan nascholing volgen binnen een bepaalde periode van 5 jaar om beroepschauffeur te blijven. Dit kunt u doen door verschillende opleidingen te volgen die voor de nascholing “code 95” kunnen meetellen. Dit zijn onder andere de cursussen Het Nieuwe Rijden en Rijoptimalisatie. Voor deze e-learning varianten dient u 4 uur aan e-learning te volgen, vervolgens legt u de praktijkopleiding van 3 uur af.

Logt u voor de eerste keer in? Bekijk dan onze handleiding. Mocht dit niet lukken, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Gelijk inloggen? Klik dan op ‘Inloggen e-learning nascholing’. Veel succes!

E-learning Praktische Toets

Een beroepschauffeur moet de praktische toets voltooien om de basiskwalificatie te behalen. Via onderstaande knop logt u in voor de betreffende e-learningmodule.

Logt u voor de eerste keer in? Bekijk dan onze handleiding. Mocht dit niet lukken, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Gelijk inloggen? Klik dan op ‘Inloggen e-learning praktijk’. Veel succes!

E-learning luchtvrachtveiligheid

Deze training is bestemd voor medewerkers die in aanraking komen met geïdentificeerde luchtvrachtgoederen.