Motorrijbewijs

Altijd al je motorrijbewijs willen halen? Dan is dit je kans! Wil je met spoed het motorrijbewijs halen in Den Haag? Of volg je liever losse motorrijlessen in Den Haag in je eigen tempo? Kom dan eens bij ons langs. Op verschillende manieren en leertempo’s kunnen wij je voorbereiden op het theorie- en praktijkexamen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden om binnen no-time je motorrijbewijs te halen.

Motorrijden is één van de meest voorkomende gemotoriseerde hobby’s en daarnaast is het dé manier om aan de dagelijkse files te ontkomen. Gedurende de opleiding leer je niet alleen om het examen te behalen, maar vooral om veilig door het verkeer te rijden met een motor.

Schrijf jezelf hieronder in voor de opleiding waar jouw voorkeur naar uitgaat en wij zorgen voor jouw opleiding!

Vanaf 1 november 2017 is het voor ons niet langer mogelijk om een Eigen verklaring in te dienen voor onze kandidaten. Dit heeft het CBR besloten, omdat iedereen zélf verantwoordelijk is voor zijn of haar gezondheidsgegevens. Door zelf de Gezondheidsverklaring in te vullen, denkt een kandidaat bewuster na over de vragen over zijn gezondheid. Bovendien zijn deze gegevens persoonlijk en zeer vertrouwelijk. Ook verandert per 1 november 2017 de naam “Eigen verklaring” in “Gezondheidsverklaring”. Beide namen verwijzen naar hetzelfde document.

Iedereen kan snel en gemakkelijk zelf een Gezondheidsverklaring indienen via Mijn CBR en de verklaring digitaal invullen.

Ik wil meer weten over:

Cursusdata en inschrijven

Bekijk alle mogelijkheden voor Motorrijbewijs (A)

Nieuws over Motorrijbewijs (A)

Bekijk alle nieuwsberichten