Bus (D)

Op zoek naar een passende rijschool om het bus rijbewijs (D) te gaan halen? U kunt bij ons terecht voor zowel de theorie voor het busrijbewijs als de praktijkopleiding voor het rijbewijs D. Kom eens bij ons langs.
Iedere maand starten wij met nieuwe bus theoriecursussen waarbij u kunt kiezen om deze in de avond of overdag te volgen. De bus praktijkopleiding kan zowel overdag als in de avonden worden gevolgd, zodat u optimaal wordt voorbereid op de bus examens voor uw vakbekwaamheid (code 95).
De praktijkopleiding start u met een praktijk intake. Tijdens de intake rijdt u onder begeleiding van de instructeur anderhalf uur in onze DAF. Na afloop geeft de instructeur vrijblijvend advies op maat over de duur en prijsinvestering voor uw rijbewijs D.

Na het voldoende afronden van de theorie- en praktijkonderdelen mag u zichzelf beroepschauffeur noemen en bent u een buschauffeur! Bekijk hieronder de kosten en startdata voor het rijbewijs D.

Let op: particulieren zijn bij ons van btw vrijgesteld bij het rijbewijs C1, C, CE en D.

Vanaf 1 november 2017 is het voor ons niet langer mogelijk om een Eigen verklaring in te dienen voor onze kandidaten. Dit heeft het CBR besloten, omdat iedereen zélf verantwoordelijk is voor zijn of haar gezondheidsgegevens. Door zelf de Gezondheidsverklaring in te vullen, denkt een kandidaat bewuster na over de vragen over zijn gezondheid. Bovendien zijn deze gegevens persoonlijk en zeer vertrouwelijk. Ook verandert per 1 november 2017 de naam “Eigen verklaring” in “Gezondheidsverklaring”. Beide namen verwijzen naar hetzelfde document.

Iedereen kan snel en gemakkelijk zelf een Gezondheidsverklaring indienen via Mijn CBR en de verklaring digitaal invullen.

Ik wil meer weten over:

Cursusdata en inschrijven

Rijbewijs D - Theorie rijbewijstraject RV1 & R2D€ 1.404,80

Naaldwijkdatum in overleg22Voeg toe
Prijs excl. btw:€ 1.404,80
Prijs incl. btw:€ 1.404,80
Deelnemers:3 t/m 30 (22 plaatsen beschikbaar)
Bekijk de inhoud van de opleiding

Bekijk alle mogelijkheden voor Bus (D)