Motorrijbewijs

Je motorrijbewijs haal je bij DON Opleidingen in Naaldwijk, dé opleidingsspecialist in het Westland en omstreken!

Wil je met spoed het motorrijbewijs halen in het Westland, of wil je liever losse motorrijlessen in het Westland volgen in je eigen tempo? Je kunt bij ons zowel het motorrijbewijs met spoed behalen als in je eigen tempo. Op verschillende manieren en leertempo’s bereiden wij je voor op het theorie- en praktijkexamen. Tijdens de opleiding leer je alles op het gebied van voertuigbeheersing (oefeningen) en verkeersdeelneming (rijden). Zo word je snel een veilige motorrijder en slaag je met gemak voor het examen!

Waarom een motorrijopleiding bij DON Opleidingen?

  • Snel starten met je opleiding;
  • Eigen oefenterrein;
  • Zeer ervaren motorinstructeurs;
  • Een persoonlijk lesadvies;
  • Instructeurs volgen op de motor;
  • Rij op de nieuwste motoren;
  • Hoog slagingspercentage;
  • Korte wachttijd theorie- en praktijkexamen
  • Dichtbij examenlocaties;
  • Spoedopleidingen mogelijk

Kies eventueel samen met één van onze opleidingsadviseurs de opleiding uit die het beste bij je past!

Vanaf 1 november 2017 is het voor ons niet langer mogelijk om een Eigen verklaring in te dienen voor onze kandidaten. Dit heeft het CBR besloten, omdat iedereen zélf verantwoordelijk is voor zijn of haar gezondheidsgegevens. Door zelf de Gezondheidsverklaring in te vullen, denkt een kandidaat bewuster na over de vragen over zijn gezondheid. Bovendien zijn deze gegevens persoonlijk en zeer vertrouwelijk. Ook verandert per 1 november 2017 de naam “Eigen verklaring” in “Gezondheidsverklaring”. Beide namen verwijzen naar hetzelfde document.

Iedereen kan snel en gemakkelijk zelf een Gezondheidsverklaring indienen via Mijn CBR en de verklaring digitaal invullen.

Indien de vragenlijst is ingevuld en één of meer vragen met een ‘JA’ is/zijn beantwoord, zal het CBR een nader onderzoek instellen. Dit onderzoek kan minimaal 6 weken in beslag nemen. Pas nadat het onderzoek positief is afgerond kan een aanvraag voor een praktijkexamen worden ingediend. Vanaf dat moment start de reguliere aanvraagtijd voor dit praktijkexamen. In verband met het wettelijk geregelde “medisch geheim” heeft DON Opleidingen geen inzicht in of recht tot navragen naar de gang van zaken bij het CBR met betrekking tot het lopende onderzoek.Neem bij vragen of onduidelijkheden s.v.p. contact op met DON Opleidingen.

Ik wil meer weten over:

Cursusdata en inschrijven

Bekijk alle mogelijkheden voor Motorrijbewijs (A)