Algemene informatie NKC Rijvaardigheidstraining voor campers

Interesse?

NKC Rijvaardigheidstraining voor campers

De campertraining van het NKC bestaat voornamelijk uit praktijk, maar de verkeerstheorie zal ook worden opgefrist. De training kan zowel individueel als in groepsverband worden gegeven.

Praktijk
Wij bieden de NKC Camperrijvaardigheidstraining aan. Deze training mag uitsluitend worden gevolgd door NKC-leden en wordt verzorgd op uw eigen camper.
Deze training bestaat uit:

  • Rijvaardigheidstraining*
  • Anti-slip informatie en tips
  • Ogentest
  • Reactietest
  • Verkeerstest
  • Manoeuvreren
  • Schadepreventie

*o.a. focus op: inparkeren, draaicirkel, breedte en hoogte inschatten (takken en bruggen), belading. onderhoud/banden, werking technologie (sensoren), preventie hagelschade, instructie door partner aan bestuurder m.b.t. aanwijzingen bij bijvoorbeeld (achteruit) inparkeren, obstakels ontwijken, stopproef, slalom, bocht voor- en achteruit en afstand bewaren.

Duur
De NKC Camperrijvaardigheidstraining duurt 4 uur

Doel
Het doel van de training is om het rijgedrag met de camper positief te beïnvloeden, camperbestuur-skills te verbeteren en de schadelast te verminderen.

Over de NKC
De NKC is hét consumenten platform voor de (Europese) camperliefhebber! Zij informeert en inspireert hen en brengt hen met elkaar in contact. Daartoe (ver)bindt de NKC-camperliefhebbers aan zich op een bij die liefhebber passende wijze. Leden/camperaars koesteren en ontzorgen alsmede de (Europese) aanhang verbreden met nieuwe doelgroepen. Op deze manier speelt de NKC in op de vele veranderingen horend bij het huidig tijdsgewricht en behoeften die (jongere) generaties stellen aan de diversiteit en professionaliteit van een moderne consumentenvereniging. Klik hier voor meer informatie over het NKC.

Let op: de campertraining is alleen voor NKC-leden.