Tekort aan goed opgeleide chauffeurs en logisitiek medewerkers?

Voor direct contact bel 088 770 4200

0

Partnermodel

Word partner!
Goed opgeleide chauffeurs!
Logistiek personeel

Word partner van DON Opleidingen

De economie trekt sterk aan en anderzijds stromen er veel chauffeurs uit vanwege de pensioengerechtigde leeftijd. Daarnaast maakt de logistieke branche een sterke automatisering door wat vraagt om extra scholing. DON Opleidingen wordt met regelmaat benaderd mee te denken aan instroom van nieuw talent op de arbeidsmarkt.

Om dit proces beter te stroomlijnen, gaan wij vanuit DON Opleidingen van start met een partnermodel gericht op instroom van logistiek- en chauffeurs talent. Bedrijven en bemiddelaars kunnen zich aanmelden als partner van DON Opleidingen om zo gebruik te kunnen maken van goed opgeleid talent dat op zoek is naar een logistieke uitdaging of een baan als vrachtwagenchauffeur.

Herkent u het tekort aan goed opgeleide chauffeurs en logistiek medewerkers?

Op zoek naar goed opgeleid personeel?

Word partner van DON Opleidingen!

  • Sterke motivatie vanuit kandidaten om kansen op de arbeidsmarkt te vergroten
  • Werkgever kan motivatie en drive weer centraal stellen tijdens werving & selectie proces
  • Opleidingsbehoefte kan worden afgestemd op wensen vanuit de organisatie.
  • Kosten worden voor een groot gedeelte gesubsidieerd vanuit diverse instanties
  • Snelle instroom mogelijk door inzicht reeds behaalde competenties
  • 2x per jaar een talentendag waarop partners van DON Opleidingen haar bedrijf en vacatures kunnen promoten.
  • Partnerdag waar wij de partners zullen bijpraten over de trends en ontwikkelingen op het gebied van instroom en ontwikkeling.
Informatie

Hoe gaat het in zijn werk?

Kandidaten die omgeschoold of verder opgeleid willen worden, laten het CV achter op het competentieplatform dat gekoppeld is aan onze website. De profielschets die hieruit voortvloeit, wordt direct en kosteloos doorgezet naar de partners van DON Opleidingen die vervolgens zelf in gesprek kunnen met deze kandidaten.

Het profiel geeft tevens duidelijk aan welke competenties kandidaten bezitten en welke nog behaald moeten worden. Onze opleidingsadviseurs zullen u bijstaan in het vaststellen van het opleidingstraject. Tevens kan er door de subsidie, die er veelal is, worden bepaald wat het voor u als werkgever of bemiddelaar vaak interessant maakt.

Een betere toekomst voor u en de kandidaten!

Informatie aanvragen

Wilt u de samenwerking aangaan of meer informatie ontvangen? Laat uw gegevens achter zodat we zo snel mogelijk contact met u kunnen opnemen!