Profiteren van tijdelijk € 1000,- of meer opleidingsbudget?

Voor direct contact bel 088 770 4200

0

Tot wel 100% opleidingsbudget vergoed bij DON Opleidingen via Pitstop van STL

Profiteer van de Pitstop SOOB-subsidie!
Profiteer van de Pitstop SOOB-subsidie!

Schrijf je in vóór: 1 oktober 2019 en ontvang 100% vergoeding tot € 1000,- !

Waarom een ‘gratis’ opleiding kiezen bij DON Opleidingen?

  • Divers aanbod aan opleidingen om jezelf te ontwikkelen
  • Korte wachttijden
  • Mooie accommodatie en lesruimten
  • De modernste ondersteunende materialen
  • Les van gediplomeerde trainers
  • Altijd een gezellige sfeer
  • Een klantbeoordeling van gemiddeld 8,4!
Ik wil AL mijn voordelen weten!

Ja, het is echt waar!

Ja je hoort het goed en nee er schuilt geen addertje onder het gras! Ben jij werkzaam in het transport of in de logistiek? En dragen jij en je opdrachtgever SOOB-premie af? Dan wordt een opleiding (of meerdere opleidingen) bij DON Opleidingen 100% vergoed tot € 1000,- en daarna in staffels deels vergoed tot een totaal van wel € 3000,-! Ongeacht de functie die je bekleedt binnen het bedrijf. De opleiding hoeft niet eens gerelateerd te zijn aan je functie, maar mag natuurlijk wel. Het is gewoon bedoeld om jou de ruimte te geven om jezelf te ontwikkelen.

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van een ‘gratis’ opleiding en wat het beste aansluit op jouw wensen? Laat dan je gegevens voor ons achter en wij bellen jou terug!

Waarom tot wel € 3000,- opleidingsbudget?

Onder het motto ‘Haal meer uit je medewerkers!’ is Sectorinstituut Transport en Logistiek een initiatief gestart om werknemers in de sector transport en logistiek te motiveren om zichzelf verder te ontwikkelen. Hiervoor hebben zij voor 2019 een opleidingsbudget beschikbaar gesteld waarbij de eerste € 1000,- inclusief btw per werknemer 100% wordt vergoed om te besteden aan een opleiding naar keuze. Boven dat bedrag wordt het in staffels deels vergoed tot een totale vergoeding van € 3000,-. Deze zogenoemde Pitstop SOOB-subsidie is puur bedoeld om jou als medewerker in de sector de ruimte te bieden om jezelf verder te ontwikkelen. Dit mag een opleiding zijn dat past bij je huidige functie, maar dat hoeft niet. Die keuze is geheel aan jou.

De achterliggende gedachte is dat doordat jij zelf ‘investeert’ in je eigen kennis, het ook jouw organisatie voordeel oplevert. Zij profiteren eveneens van jouw persoonlijke ontwikkeling en opgedane kennis die jij meeneemt in je werk. Door deze ontwikkeling raken medewerkers nog meer betrokken bij het bedrijf en is daardoor de kans groter dat ze blijven. Ook zorgt de ontwikkeling ervoor dat het bedrijf beter bestand is tegen trends en ontwikkelingen die tegenwoordig elkaar in rap tempo opvolgen. Kortom, werknemer blij, werkgever blij.

Wanneer kun je aanspraak maken op deze Pitstop SOOB-subsidie?

Om aanspraak te kunnen maken op de Pitstop SOOB-subsidie van Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL), zijn er wel een aantal voorwaarden opgesteld:

  • Jij moet zelf reeds SOOB premie afdragen. (Dit kun je voor de zekerheid controleren op je loonstrook).
  • Je moet een vast of tijdelijk contract voor minimaal 30 uur per week hebben.
  • Je moet je vóór 1 oktober 2019 ingeschreven hebben voor een opleiding (het uiteindelijk volgen van deze opleiding mag ook later plaatsvinden).

BELANGRIJK:
Daarnaast is het voor STL belangrijk dat het initiatief bij de werknemers zelf vandaan komt. Daarom dien je zelf de SOOB-subsidie aan te vragen. Wil je weten hoe je dit moet doen? Wij helpen je graag de juiste richting op!

Vertel me hoe ik het best de subsidie kan aanvragen

“Investeer (tijd) in jezelf! Maak gebruik van deze tijdelijke subsidie van STL! € 1000,- opleidingsbudget 100% vergoed en tot € 3000,- in staffels deels.”

Voor welke opleidingen kun jij kiezen?

Als één van de aangesloten uitvoerders van dit STL-initiatief, mogen wij onze opleidingen (samen met andere aanbieders) beschikbaar stellen voor het opleidingsbudget van STL. Bij een opleiding of opleidingscombinatie tot € 1000,- hoef je zelf ook geen cent voor te schieten. Alles wordt dan rechtstreeks tussen Sectorinstituut Transport en Logistiek en DON Opleidingen geregeld. Het enige wat jij hoeft te doen is de Pitstop SOOB-subsidie aanvragen en je in te schrijven voor één of een combinatie van onze opleidingen.

Helaas komen Code 95 opleidingen en nascholingen niet in aanmerking voor de subsidie (behalve als je een WW-uitkering ontvangt, je Code 95 is verlopen en je in het bezit bent van het C/CE- rijbewijs). Ook mogen de opleidingen niet een te hoog ‘hobby’ of ‘privé’ karakter hebben. Maar ondanks dat blijven er meer dan genoeg leuke en interessante opleidingen over die jij gratis bij ons kunt volgen. Voor de beeldvorming noemen we er graag een aantal voor je:

Laat je informeren over de mogelijkheden van de opleidingen in combinatie met de Pitstop SOOB-subsidie. Samen met jou kijken wij welke opleidingen (of combinaties hiervan) voor jou interessant zijn om te volgen.

Bron: Sectorinstituut Transport en Logistiek

Informatie aanvragen

Wil jij meer weten over de Pitstop SOOB-subsidie of voor welke opleidingen jij allemaal in aanmerking kan komen? Laat dan gerust een bericht achter via onderstaand formulier. Een opleidingsadviseur van DON Opleidingen neemt dan zo snel mogelijk contact met jou op!