Profiteren van tijdelijk gratis € 1000,- opleidingsbudget?

Voor direct contact bel 088 770 4200

0

Gratis tot € 1000,- besteden bij DON Opleidingen via Pitstop van STL

Profiteer van de Pitstop SOOB-subsidie!
Profiteer van de Pitstop SOOB-subsidie!

Schrijf je in vóór: 1 oktober 2019 en ontvang een gratis tegoed van: € 1000,-

Waarom een gratis opleiding kiezen bij DON Opleidingen?

 • Divers aanbod aan opleidingen om jezelf te ontwikkelen
 • Korte wachttijden
 • Mooie accommodatie en lesruimten
 • De modernste ondersteunende materialen
 • Les van gediplomeerde trainers
 • Altijd een gezellige sfeer
 • Een klantbeoordeling van gemiddeld 8,4!
Ik wil AL mijn voordelen weten!

Ja, het is echt waar!

Ja je hoort het goed en nee er schuilt geen addertje onder het gras! Ben jij werkzaam in het transport of in de logistiek? En is jouw werkgever aangesloten bij Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL)? Dan mag jij tot € 1000,- gratis besteden aan een opleiding bij DON Opleidingen ongeacht de functie die je bekleedt binnen het bedrijf. De opleiding hoeft niet eens gerelateerd te zijn aan je functie, maar mag natuurlijk wel. Het is gewoon bedoeld om jou de ruimte te geven om jezelf te ontwikkelen.

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van een gratis opleiding en wat het beste aansluit op jouw wensen? Laat dan je gegevens voor ons achter en wij bellen jou terug!

Bron van de video: stlwerkt.nl

Waarom een gratis opleidingsbudget?

Onder het motto ‘Haal meer uit je medewerkers!’ is Sectorinstituut Transport en Logistiek een initiatief gestart om werknemers in de sector transport en logistiek te motiveren om zichzelf verder te ontwikkelen. Hiervoor hebben zij voor 2019 een opleidingsbudget beschikbaar gesteld van € 1000,- inclusief btw per werknemer om te besteden aan een opleiding. Deze zogenoemde Pitstop SOOB-subsidie is puur bedoeld om jou als medewerker in de sector de ruimte te bieden om jezelf verder te ontwikkelen. Dit mag een opleiding zijn dat past bij je huidige functie, maar dat hoeft niet. Die keuze is geheel aan jou.

De achterliggende gedachte is dat doordat jij zelf ‘investeert’ in je eigen kennis, het ook jouw organisatie voordeel oplevert. Zij profiteren eveneens van jouw persoonlijke ontwikkeling en opgedane kennis die jij meeneemt in je werk. Door deze ontwikkeling raken medewerkers nog meer betrokken bij het bedrijf en is daardoor de kans groter dat ze blijven. Ook zorgt de ontwikkeling ervoor dat het bedrijf beter bestand is tegen trends en ontwikkelingen die tegenwoordig elkaar in rap tempo opvolgen. Kortom, werknemer blij, werkgever blij.

Wanneer kun je aanspraak maken op deze Pitstop SOOB-subsidie?

Om aanspraak te kunnen maken op de Pitstop SOOB-subsidie van STL, zijn er wel een aantal voorwaarden opgesteld:

 • Jouw organisatie moet SOOB afdragen (wanneer jouw werkgever aangesloten is bij Sectorinstituut Transport en Logistiek, dan is de kans groot dat zij dit afdragen, maar je kunt het voor de zekerheid even navragen).
 • Jij moet zelf SOOB afdragen (wanneer jouw werkgever is aangesloten bij STL, dan is dit vaak het geval, maar je kan het voor de zekerheid ook controleren op je loonstrook).
 • Je moet een vast of tijdelijk contract voor minimaal 30 uur per week hebben.
 • Je moet je vóór 1 oktober 2019 ingeschreven hebben voor een opleiding (het uiteindelijk volgen van deze opleiding mag ook later plaatsvinden).

BELANGRIJK:
Daarnaast is het voor STL belangrijk dat het initiatief bij de werknemers zelf vandaan komt. Daarom dien je zelf de SOOB-subsidie aan te vragen. Wil je weten hoe je dit moet doen? Wij helpen je graag de juiste richting op!

Vertel me hoe ik het best de subsidie kan aanvragen

“Investeer (tijd) in jezelf! Maak gebruik van het tijdelijk gratis € 1000,- opleidingsbudget van STL!”

Voor welke opleidingen kun jij kiezen?

Als één van de aangesloten uitvoerders van dit STL-initiatief, mogen wij onze opleidingen beschikbaar stellen voor het gratis € 1000,- opleidingsbudget. Jij hoeft dan ook geen cent voor te schieten. Alles wordt rechtstreeks tussen Sectorinstituut Transport en Logistiek en DON Opleidingen geregeld. Het enige wat jij hoeft te doen is de Pitstop SOOB-subsidie aanvragen en je in te schrijven voor één van onze opleidingen.

Helaas komen Code 95 opleidingen en nascholingen niet in aanmerking voor de subsidie (behalve als je een WW-uitkering ontvangt, je Code 95 is verlopen en je in het bezit bent van het C/CE- rijbewijs). Ook mogen de opleidingen niet een te hoog ‘hobby’ of ‘privé’ karakter hebben. Maar ondanks dat blijven er meer dan genoeg leuke en interessante opleidingen over die jij gratis bij ons kunt volgen. Voor de beeldvorming noemen we er graag een aantal voor je:

 • Communicatieve vaardigheden
 • Management trainingen
 • Awareness opleidingen
 • Time management
 • EHBO bij baby’s en kinderen
 • Combipakket 1
 • Combipakket 2
 • Combipakket 3
 • En nog veel meer!

Laat je informeren over de mogelijkheden. Samen met jou kijken wij welke opleidingen voor jou interessant zijn om te volgen.

Informatie aanvragen

Wil jij meer weten over de Pitstop SOOB-subsidie of voor welke (gratis) opleidingen jij allemaal in aanmerking kan komen? Laat dan gerust een bericht achter via onderstaand formulier. Een opleidingsadviseur van DON Opleidingen neemt dan zo snel mogelijk contact met jou op!