Start nu je rijlessen en betaal later!

Voor direct contact bel 088 770 4200

0

Rijbewijs Betaalplan

Helder, veilig en betaalbaar
Kosteloos extra aflossen

Drive-Smart

DON Opleidingen is aangesloten bij het Drive-Smart Betaalplan. Drive-Smart is een slimme keuze als je op een verantwoorde en betrouwbare manier geld wilt lenen voor jouw autorijlessen. Je kan direct starten met je rijlessen en later via een betaalplan terugbetalen in maandelijkse termijnen.

Van te voren laten we exact weten wat de voorwaarden zijn van het betaalplan. Op deze manier kan je bewust de keuze maken of je jouw rijlessen wilt financieren. Als je betaalplan is goedgekeurd, weet je dat je na 24 maanden klaar bent met betalen en kunnen wij precies zeggen wat je maandlasten zijn. Kiezen voor een Drive-Smart Betaalplan betekent dat je kiest voor zekerheid; je weet precies waar je aan toe bent.

Wat kost het?
Drive-Smart biedt jouw de mogelijkheid een betaalplan af te sluiten tussen de 250 en 2000 euro. Je kan met het bedrag je rijlespakket of een deel daarvan betalen. Wil je een idee hebben wat de kosten zijn voor het financieren van jouw rijlessen? Klik dan hier voor enkele rekenvoorbeelden van het aanvraagbedrag en het bedrag dat je per maand betaalt!

Drive-Smart Betaalplan

Start nu je rijlessen…en betaal later!

  • Ieder maand betaal je hetzelfde bedrag
  • Je weet precies over hoeveel maanden je klaar bent met betalen.
  • Gratis extra of eerder aflossen is altijd mogelijk

Al vanaf € 24,- per maand!

Veelgestelde vragen
Hier vindt u een overzicht van alle veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of bel naar 0174-62 30 30 voor meer informatie.

Voorwaarden
Wil je jouw rijlessen in maandelijkse termijnen betalen? Dan zijn er een aantal voorwaarden waar je aan moet voldoen. Minimaal dien je 18 jaar of ouder te zijn en een vaste bijbaan of baan te hebben. Voldoe je niet aan deze eisen? Dan kan je overleggen of jouw ouders of verzorgers een Drive-Smart Betaalplan willen afsluiten.

  • 18 jaar of ouder en een vaste (bij)baan > De aanvraag doe je zelf
  • 18 jaar of ouder en geen (bij)baan > Ouders/verzorgers kunnen een aanvraag doen
  • Jonger dan 18 jaar > Ouders/verzorgers kunnen een aanvraag doen

Heb je een financiële meevaller en kan je daardoor een extra bedrag overmaken? Dat mag altijd. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Je bent dan eerder klaar met betalen van jouw betaalplan.

Informatie aanvragen

Wil je dat we zo snel mogelijk contact met je opnemen om je eerste les in te plannen? Of heb je een andere vraag of opmerking. Vul het onderstaande formulier in en we bellen of mailen je zo snel mogelijk terug! Voor een persoonlijke benadering ontvangen we graag de naam van de leerling. Deze kunt u in het berichtveld communiceren.