Scooter examen

Schrijf je nu in!
Extra ingekochte examens
Korte wachttijden

Scooter examen halen?

Altijd al het scooter rijbewijs willen halen om in de zomer lekker te toeren? Laat je gegevens achter en kom meer te weten over onze opleidingen!

Scooter examen

Je wilt je brommer of scooter rijbewijs halen en met het lekkere weer heerlijk met je scooter op pad? Dan doe je eerst theorie examen. Als je bent geslaagd voor je theorie ga je onze praktijk dagopleiding volgen, waar je op het einde van de dag het praktijk examen aflegt. Je krijgt je scooterrijbewijs als je het praktijkexamen met succes aflegt bij het CBR.

Je mag al vanaf 15,5 jaar theorie-examen doen. Vanaf 16 jaar mag je rijlessen volgen en praktijkexamen doen.

Bij DON Opleidingen staan de opleidingen geheel in het teken om jou voldoende kennis bij te brengen voor het behalen van je scooter examen. Het praktijk gedeelte staat daarentegen geheel in het teken om jou voldoende kennis en vaardigheden bij te brengen voor het rijden op een scooter/brommer. Als je dus snel met je eigen brommer of scooter de weg op wilt, dan kun je bij DON Opleidingen terecht voor verschillende theorie en praktijk opleidingen. De docenten en instructeurs voor de theorie en praktijk zijn echte professionals en weten als geen ander hoe ze jou aan je scooter rijbewijs kunnen helpen.

Scooter praktijk examen

Haal nu je scooter praktijk examen bij DON Opleidingen!

  • Verschillende opleidingen in combinatie met je theorie
  • Korte wachttijden
  • Professionele docenten en instructeurs
  • Lessen bij onze vestiging in Amsterdam, Naaldwijk of Wognum

Theorie-examen € 65,- incl. btw met korte wachttijden

Scooter theorie examen

Als onderdeel van het behalen van je scooterrijbewijs dien je eerst een theoriecertificaat te behalen. DON Opleidingen heeft een ontzettend korte wachttijd, waardoor in veel gevallen het theorie examen de volgende dag al in te plannen is! Naast het normale scooter theorie examen is het ook mogelijk om een theorie examen verlengd of individueel te doen. Informeer naar de beschikbare datums.

Theorie examen Verlengd
Het verschil met een standaard theorie examen is dat je voor het verlengd examen extra tijd krijgt om de vragen te beantwoorden. Ook is het bij het verlengde examen mogelijk om een hoofdtelefoon te krijgen zodat je de vragen en antwoorden opgelezen krijgt. Dit is vooral aan te raden bij mensen die moeite hebben met lezen en net wat meer tijd nodig hebben.

Theorie examen Individueel
Het individuele begeleide examen doe je alleen in een ruimte onder begeleiding van een theoriemedewerker. De inhoud van het examen is gelijk aan het gewone examen. Als het om een tolkexamen gaat kan de tolk de vraag en het antwoord vertalen. De tijd wordt in de gaten gehouden door de theoriemedewerker.

Scooter praktijk examen

De praktijk dagopleiding houdt in dat je een hele dag op pad gaat met een ervaren bromfietsinstructeur. Deze leert je hoe je het examen kan behalen, maar ook hoe je het geleerde in de praktijk moet toepassen. Dit zorgt voor een goede voorbereiding, zodat je met vertrouwen aan het examen kan beginnen. Aan het eind van de dag doe je examen bij het CBR.

Andere vonden ons ook op: scooter theorie en snel scooterrijbewijs halen

Cursusdata en inschrijven

Rijbewijs AM2 - Totaal Voordeelpakket€ 725,00

Naaldwijkdatum in overlegVoeg toe
Prijs excl. btw:€ 631,58
Prijs incl. btw:€ 725,00
Deelnemers:3 t/m 20
Bekijk de inhoud van de opleiding
Naaldwijkdatum in overleg18Voeg toe
Prijs excl. btw:€ 631,58
Prijs incl. btw:€ 725,00
Deelnemers:3 t/m 20 (18 plaatsen beschikbaar)
Bekijk de inhoud van de opleiding
Naaldwijkdatum in overleg17Voeg toe
Prijs excl. btw:€ 631,58
Prijs incl. btw:€ 725,00
Deelnemers:3 t/m 20 (17 plaatsen beschikbaar)
Bekijk de inhoud van de opleiding
Naaldwijkdatum in overlegVoeg toe
Prijs excl. btw:€ 631,58
Prijs incl. btw:€ 725,00
Deelnemers:3 t/m 25
Bekijk de inhoud van de opleiding
Wognumdatum in overleg19Voeg toe
Prijs excl. btw:€ 631,58
Prijs incl. btw:€ 725,00
Deelnemers:3 t/m 25 (19 plaatsen beschikbaar)
Bekijk de inhoud van de opleiding

Informatie aanvragen

Wil je dat we zo snel mogelijk contact met je opnemen om je eerste les in te plannen? Of heb je een andere vraag of opmerking. Vul het onderstaande formulier in en we bellen of mailen je zo snel mogelijk terug! Voor een persoonlijke benadering ontvangen we graag de naam van de leerling. Deze kunt u in het berichtveld communiceren.