Haal nu je scooter rijbewijs!

Voor direct contact bel 088 770 4200

0

Scooter praktijk

Schrijf je nu in!
Complete praktijk dagopleiding
Korte wachttijden

Je wilt je scooter rijbewijs gaan halen en hebt je theorie al op zak. De laatste loodjes voordat je echt op je scooter kan stappen die misschien al op je wacht. Je moet alleen nog je scooter praktijk halen. De opleidingen die wij aanbieden staan geheel in het teken om jou voldoende kennis en vaardigheden bij te brengen voor het behalen van je praktijk examen.

Scooter praktijk

Bijna alle deelnemers kiezen voor onze praktijk dagopleiding. Dit houdt in dat je een dag op pad gaat met een ervaren bromfietsinstructeur. Deze leert je niet alleen hoe je het examen kan behalen, maar ook hoe je het geleerde in de praktijk moet toepassen. Dit zorgt voor een goede voorbereiding, zodat je met vertrouwen aan het examen begint. Aan het eind van de dag rij je samen met de instructeur naar het CBR en doe je examen.

Belangrijke aandachtspunten:

  • Tijdens de lessen en het examen dien je een legitimatiebewijs bij je te hebben.
  • Zorg voor goede (regen)kleding, ook als de zon schijnt kan het fris zijn op de scooter.
  • Draag gemakkelijke kleding en goede schoenen.
  • Handschoenen, helmen en hesjes worden door ons verzorgd. Eigen helm en handschoenen mogen worden gebruikt mits goedgekeurd.

Tijdens de lessen en het examen dien je een legitimatiebewijs bij je te hebben. Bij het examen rij je een rit van ongeveer 25 minuten waarbij de examinator jou volgt op de scooter. Je wordt getoetst of je veilig en zelfstandig kunt rijden. Direct na de rit krijg je te horen of je geslaagd bent.

Extra vakantieplekken Schrijf je nu in! VOL=VOL

Haal nu je scooter praktijk!

Bij DON Opleidingen leren we je alle kennis en vaardigheden voor in de praktijk

  • Last minute Scooter Praktijk Dagopleiding
  • Goede voorbereiding
  • Vertrouwen geven voor het examen
  • Professionele instructeurs
  • Indien nodig worden handschoenen, helmen en hesjes door DON Opleidingen verzorgd

€100,- KORTING Praktijk dagopleiding voor slechts € 325,- (actie geldig t/m 4 mei 2018)

Interesse?

Wij hebben speciaal voor jou extra examens ingekocht, informeer naar de korte wachttijd!

Scooter praktijk opleidingen

Bij DON Opleidingen bieden we verschillende opleidingen aan voor het bromfietscertificaat. De opleidingen die wij aanbieden worden hieronder weergegeven.

Praktijk Dagopleiding
De dagopleiding houdt in dat je een hele dag op pad gaat met een ervaren bromfietsinstructeur. Deze leert je hoe je het examen kan behalen, maar ook hoe je het geleerde in de praktijk moet toepassen. Dit zorgt voor een goede voorbereiding, zodat je met vertrouwen aan het examen kan beginnen. Aan het eind van de dag doe je examen bij het CBR.

Theorie + Praktijk Dagopleiding
Bij dit pakket zijn theorielessen, het theorie-examen en een praktijk dagopleiding inclusief praktijkexamen inbegrepen. De dagopleiding houdt in dat je een hele dag op pad gaat met een ervaren bromfietsinstructeur. Deze leert je niet alleen hoe je het examen kan behalen , maar ook hoe je het geleerde in de praktijk moet toepassen. Dit zorgt voor een goede voorbereiding, zodat je met vertrouwen aan het examen kan beginnen. Aan het eind van de dag doe je examen bij het CBR. De rijlessen én het praktijkexamen zitten inbegrepen in dit pakket!

Andere vonden ons ook via: scooter theorie, scooter examen en snel scooterrijbewijs halen

Cursusdata en inschrijven

Informatie aanvragen

Wil je dat we zo snel mogelijk contact met je opnemen om je eerste scooterles in te plannen? Of heb je een andere vraag of opmerking. Vul het onderstaande formulier in en we bellen of mailen je zo snel mogelijk terug! Voor een persoonlijke benadering ontvangen we graag de naam van de leerling. Deze kunt u in het berichtveld communiceren.