Scooter rijbewijs halen

Scooter rijbewijs halen vanaf 15,5 jaar
Korte wachttijden

Korte wachttijden Schrijf je nu in voor een dagopleiding! Slechts € 575,-

Snel je scooter rijbewijs halen?

Informeer naar onze dagopleiding!

  • Korte wachttijd
  • Professionele begeleiding
  • Onbeperkt theorieles tegen een vaste prijs
  • Theoriecursus met cursusgarantie
  • Dagopleiding praktijk
Informatie aanvragen

Wil je meer informatie?

Laat je terugbellen en wij geven antwoord op al jouw vragen. Een scooterrijles is natuurlijk ook erg leuk als cadeau! Wil jij iemand verrassen? Vul dan het korte formulier in.

Haal je scooter rijbewijs op de dag dat je 16 jaar wordt!

Hoe tof zou het zijn als jij op de dag van je zestiende verjaardag meteen je scooter rijbewijs haalt? Dat kan bij DON Opleidingen! Als je vijftien-en-een-half jaar bent, kun je al theorie-examen doen. Voor het leren kun je kiezen voor een zelfstudiepakket of een klassikale theoriecursus. Je gaat met een ervaren instructeur de hele dag op pad met de scooter. De instructeur leert jou alles wat je moet weten. Aan het einde van de dag rijden jullie samen naar het CBR om je praktijkexamen af te leggen.

Scooter rijbewijs halen bij een vertrouwde opleider

Wil jij bij een goed en vertrouwd opleidingsinstituut jouw scooter rijbewijs halen? Dit doe je veilig en snel bij DON Opleidingen! Ons opleidingsinstituut richt zich op trainingen op het gebied van mobiliteit, veiligheid en persoonlijke ontwikkeling. Wij maken gebruik van de nieuwste lesmaterialen en de theorie examens zijn vooraf ingekocht. Vanuit deze basis kun je gemakkelijk jouw scooter rijbewijs halen. Al meer dan vijftig jaar is DON Opleidingen een begrip in het Westland, Den Haag en omstreken. Wil jij snel een scooter rijbewijs halen? Start dan vandaag nog met het behalen van jouw scooter rijbewijs bij DON Opleidingen.

Wij helpen je graag verder

Heb je nog vragen over het halen van je scooterrijbewijs? Neem gerust even contact met ons op. We beantwoorden graag al jouw vragen!

Informatie aanvragen

Wil je dat we zo snel mogelijk contact met je opnemen om je eerste les in te plannen? Of heb je een andere vraag of opmerking. Vul het onderstaande formulier in en we bellen of mailen je zo snel mogelijk terug!