Taxi

Schrijf u nu in!
Meer informatie?

Taxichauffeur worden?

Wilt u taxichauffeur worden en meer informatie over de opleidingen? Bel dan naar 0174-62 30 30 of laat je telefoonnummer achter, zodat wij contact met u kunnen opnemen.

DON Opleidingen

Wilt u taxichauffeur worden of naast uw huidige baan gewoon lekker bijverdienen? Schrijf u dan nu in bij DON Opleidingen of kom eens bij ons langs! U kunt bij ons diverse taxi opleidingen volgen. Van de basisopleiding straattaxi tot en met het HTx keurmerk.

Een taxiopleiding en het daarbij behorende diploma zijn verplicht voor iedereen die na 1 juli 2001 taxichauffeur is geworden of nog taxichauffeur wil worden. Door deze opleiding te volgen, zullen de aankomende taxichauffeurs voldoende vaardigheden opdoen met betrekking tot het rijden met een taxi en het veilig vervoeren van zijn passagiers. Taxichauffeur zijn, is een prachtig beroep want als chauffeur maakt u nog eens wat mee. Het werk is afwisselend, maar brengt ook veel verantwoordelijkheden met zich mee.

Op de schouders van de chauffeur rust de taak om de passagiers op een veilige manier naar hun bestemming te brengen. Iedereen die meerijdt, moet zich op zijn gemak voelen. Soms komt daar flink wat tact en handigheid bij kijken en een taxichauffeur moet hierdoor goed op zijn of haar werk voorbereid zijn. De taxichauffeur is immers het visitekaartje van het bedrijf!

Het HTx keurmerk is een Haags taxikeurmerk waarmee u zich op een positieve wijze kan onderscheiden binnen de taximarkt in de regio Den Haag. Dit keurmerk geeft namelijk aan dat u kwalitatief hoogwaardig taxivervoer levert, waardoor passagiers graag bij u in de taxi willen zitten.

Taxichauffeur worden?

Volg de taxiopleiding bij DON Opleidingen

  • Opleiding contractvervoer
  • Opleiding straattaxi
  • Theorie opleiding
  • Onderscheiden door HTx keurmerk
  • ZZP taxichauffeur
  • Goede en ervaren docenten en instructeurs
  • Ruime ervaring

Schrijf u nu in!

Taxi opleidingen

DON Opleidingen biedt verschillende opleidingen aan om taxichauffeur te worden.

Als u besluit om een taxiopleiding te gaan volgen en taxichauffeur te worden, is het verstandig om te beginnen met een taxi intake. Naast geheel verzorgde taxiopleidingen biedt DON Opleidingen ook een aparte theorie opleiding taxi aan. Heel veel autobestuurders denken dat alles vanzelfsprekend is en weten vaak niet dat er bij een taxi opleiding hele andere theorie hoort, waar de meeste bestuurders geen weet van hebben. Daarom bieden wij ook de theorie opleiding taxi aan. Tijdens deze opleiding leer je alle regels en rechten omtrent de taxi.

Tijdens de Rijopleiding Straattaxi en Rijopleiding Contractvervoer van DON Opleidingen wordt u zo goed mogelijk voorbereid, zodat u binnen de kortste keren aan de slag kunt als taxichauffeur. Taxi’s die gebruikt worden voor contractvervoer hoeven geen taxameter te hebben. Ook krijgt de klant geen geprinte ritbon. Verder gelden dezelfde eisen als voor de straattaxi.

Alle taxichauffeurs die zichzelf willen onderscheiden, door het leveren van kwalitatief hoogstaand taxivervoer, doen er goed aan het HTx keurmerk te onderschrijven. Het HTx is een Haags keurmerk waarmee kwaliteitstaxi’s zich op een positieve wijze kunnen onderscheiden binnen de taximarkt in de regio Den Haag door het leveren van kwalitatief hoogstaand taxivervoer.

Tip
Als u eenmaal de basisopleiding voor de taxi heeft behaald en taxichauffeur bent, is het raadzaam om het HTx keurmerk te behalen. Hiermee onderscheidt u zich in de markt, zodat u meer klanten aantrekt.

Cursusdata en inschrijven

Informatie aanvragen

Wil je dat we zo snel mogelijk contact met je opnemen om je eerste les in te plannen? Of heb je een andere vraag of opmerking. Vul het onderstaande formulier in en we bellen of mailen je zo snel mogelijk terug!