Taxi + HTx keurmerk

Meer informatie?
Schrijf u nu in!

Haal nu uw taxipas!

Wil je meer weten over de taxi opleiding? Bel dan naar 0174-62 30 30 of laat je telefoonnummer achter, zodat wij contact met u kunnen opnemen.

DON Opleidingen

Wilt u taxichauffeur worden? Kom dan eens bij ons langs. U kunt bij ons diverse taxi opleidingen volgen. Van de basisopleiding straattaxi tot en met het HTx keurmerk.

Vanaf 1 juli 2004 dient iedere taxichauffeur in het bezit te zijn van het basisdiploma taxichauffeur. Door deze opleiding te volgen, zullen de aankomende taxichauffeurs voldoende vaardigheden opdoen met betrekking tot het rijden met een taxi en het veilig vervoeren van zijn passagiers. Taxichauffeur zijn, is een prachtig beroep want als chauffeur maakt u nog eens wat mee. Het werk is afwisselend, maar brengt ook veel verantwoordelijkheden met zich mee.

Op de schouders van de chauffeur rust de taak om de passagiers op een veilige manier naar hun bestemming te brengen. Iedereen die meerijdt, moet zich op zijn gemak voelen. Soms komt daar flink wat tact en handigheid bij kijken en een taxichauffeur moet hierdoor goed op zijn of haar werk voorbereid zijn. De taxichauffeur is immers het visitekaartje van het bedrijf!

Het HTx keurmerk is een Haags taxikeurmerk waarmee u zich op een positieve wijze kan onderscheiden binnen de taximarkt in de regio Den Haag. Dit keurmerk geeft namelijk aan dat u kwalitatief hoogwaardig taxivervoer levert, waardoor passagiers graag bij u in de taxi willen zitten.

Haal nu uw taxipas bij DON Opleidingen!

Ook het HTx-keurmerk kan bij DON Opleidingen behaald worden!

  • Taxi intake
  • Taxi theorie opleiding
  • Rijopleiding taxi contractvervoer praktijk 8 uur
  • Rijopleiding straattaxi praktijk 8 uur
  • HTx-keurmerk

Verschillende opleidingen Taxi intake nu €99,- excl. btw

Taxi Opleiding

Er worden verschillende taxi opleidingen aangeboden bij DON Opleidingen.

Als je wilt beginnen met je taxi opleiding dan is het verstandig om te beginnen met een taxi intake. Heel veel autobestuurders denken dat alles vanzelfsprekend is en weten vaak niet dat er bij een taxi opleiding hele andere theorie hoort, waar de meeste bestuurders geen weet van hebben. Daarom bieden wij ook de theorie opleiding taxi aan. Tijdens deze opleiding leer je alle regels en rechten omtrent de taxi. Tijdens de Rijopleiding Straattaxi en Rijopleiding Contractvervoer van DON Opleidingen wordt u zo goed mogelijk voorbereid, zodat u binnen de kortste keren aan de slag kan als taxichauffeur. Taxi’s die gebruikt worden voor contractvervoer hoeven geen taxameter te hebben. Ook krijgt de klant geen geprinte ritbon. Verder gelden dezelfde eisen als voor de straattaxi.

Alle taxichauffeurs die zichzelf willen onderscheiden door het leveren van kwalitatief hoogstaand taxivervoer doen er goed aan het HTx keurmerk te onderschrijven. Het HTx is een Haags keurmerk waarmee kwaliteitstaxi’s zich op een positieve wijze kunnen onderscheiden binnen de taximarkt in de regio Den Haag door het leveren van kwalitatief hoogstaand taxivervoer.

Tip
Als u eenmaal de basisopleiding voor de taxi heeft behaald en taxichauffeur bent, is het raadzaam om het HTx keurmerk te behalen. Hiermee onderscheidt u zich in de markt, zodat u meer klanten aantrekt.

Cursusdata en inschrijven

Informatie aanvragen

Wil je dat we zo snel mogelijk contact met je opnemen om je eerste les in te plannen? Of heb je een andere vraag of opmerking. Vul het onderstaande formulier in en we bellen of mailen je zo snel mogelijk terug!