Theorie examen

Haal nu je theorie!
Schrijf je nu in!
Meer informatie?

Je wilt je scooter of auto rijbewijs gaan halen en beginnen met je theorie? Volg dan één van onze theorie opleidingen! Deze opleidingen staan geheel in het teken om jou voldoende kennis bij te brengen voor het behalen van je theorie examen.

Scooter theorie examen

Je wilt je brommer of scooter rijbewijs halen en heerlijk met je scooter op pad? De eerste stap is het theorie examen om vervolgens je praktijk te halen. Voor het halen van je theorie examen bieden wij ook theorie opleidingen aan. Kijk hier voor de actuele startdatum.

Auto theorie examen

Ook voor je auto rijbewijs dien je eerst je theorie examen te behalen om vervolgens te beginnen aan je praktijk examen. Naast de verschillende praktijk pakketten die wij aanbieden, hebben wij ook voor het auto theorie examen dag- en avond theorie opleidingen om jou perfect voor te bereiden op het behalen van je theorie. Ook voor speciale begeleiding kun je bij ons terecht.

Het examen vindt plaats bij het CBR en het theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig.

Haal nu je theorie examen!

Schrijf je nu in!

  • Scooter theorie al vanaf 15,5 jaar
  • Theorie examen scooter; regulier, verlengd en individueel
  • Auto theorie al vanaf 16 jaar
  • Theorie examen auto; regulier, verlengd, individueel en Engels

Theorie-examen vanaf € 65,-

Het theorie examen

Naast het normale theorie examen kun je bij DON Opleidingen ook terecht voor het theorie examen verlengd, individueel of Engels.

Het verschil met een standaard theorie examen is dat je voor het verlengd examen extra tijd krijgt om de vragen te beantwoorden. Ook is het bij het verlengde examen mogelijk om een hoofdtelefoon te krijgen, zodat je de vragen en antwoorden opgelezen krijgt. Dit is vooral aan te raden bij mensen die moeite hebben met lezen.

Het individuele begeleide examen doe je alleen in een ruimte onder begeleiding van een theoriemedewerker. De inhoud van het examen is gelijk aan het gewone examen. Als het om een tolkexamen gaat, kan de tolk de vraag en de antwoorden vertalen. De tijd wordt in de gaten gehouden door de theoriemedewerker.

Het Engelse theorie examen is simpelweg het reguliere theorie examen in het Engels en is niet voor het scooter theorie examen beschikbaar.

Cursusdata en inschrijven

Informatie aanvragen

Wil je dat we zo snel mogelijk contact met je opnemen om je eerste les in te plannen? Of heb je een andere vraag of opmerking. Vul het onderstaande formulier in en we bellen of mailen je zo snel mogelijk terug! Voor een persoonlijke benadering ontvangen we graag de naam van de leerling. Deze kunt u in het berichtveld communiceren.